Νυχτώνει σε λίγο
Clear sky
11°C
 

Πάνος Καμμένος: «Απαράδεκτη η έλλειψη αεροψεκασμών»

chemtrails2Στροφή 180 μοιρών στην πολιτική ατζέντα της φαίνεται πως ετοιμάζεται να κάνει η παράταξη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Μετά την έντονη ρητορεία του κόμματος εναντίων των περίφημων αεροψεκασμών (chemtrails) φαίνεται πως ο αρχηγός Πάνος Καμένος αλλάζει ρότα, καταδικάζοντας αυτή τη φορά όπως λέει την «βάναυση και επικίνδυνη τακτική της κυβέρνησης να μην ψεκάζει την πρωτεύουσα».

Σε δηλώσεις του σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ προς τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση σχετικά με το πλήθος, την αντοχή και την δύναμη των κουνουπιών φέτος το καλοκαίρι λόγω της έλλειψης έγκαιρων αεροψεκασμών.

Πηγές του «Κουλουριού» σημειώνουν πως η αλλαγή κατεύθυνσης στο καίριο αυτό θέμα έγινε ως αποτέλεσμα των αποτρόπαιων συνθηκών που επικρατούν τόσο στα κεντρικά του κόμματος στην Συγγρού όσο και στην οικία του κ. Πάνου Καμμένου. Χαρακτηριστικά δηλώνουν πως «η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Τα κουνούπια πλέον δεν καταλαβαίνουν ούτε από φιδάκια, ούτε από Autan, ούτε από σπρέι σιτρονέλα. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μας τσιμπάνε μεσημεριάτικα χωρίς έλεος και -όχι τίποτε άλλο- είναι μολυσμένα και φουσκώνουμε.»

«Ένα τσίμπησε τον Τέρενς στο πρόσωπο και από τότε όλοι τον κοροϊδεύουν και τον λένε Sloth. Η κυβέρνηση αυτή τη φορά το παρατράβηξε. Πρέπει να καταλάβουν ότι είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι και απαιτούμε να μας ψεκάσουν!» συμπλήρωνουν τα στελέχη των Αν. Ελ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η πρώτη εικόνα από των δημοσκοπικών μετρήσων δίνει την αίσθηση πως πολλοί πολίτες συμφωνούν με τις απόψεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενώ μεγάλη είναι η ανταπόκριση στο κάλεσμα για μάζεμα υπογραφών σχετικά με το θέμα, στα κεντρικά της παράταξης στη λεωφόρο Συγγρού.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.