Νυχτώνει σε λίγο
Clear sky
12°C
 

32χρονος τραυματιοφορέας έχασε τη συναυλία των Slayer λόγω τετραήμερης κράτησης από τον Άδωνι Γεωργιάδη

georgiadis_6930332

Απαρηγόρητος είναι από χθές το βράδυ ο 32χρονος Κωνσταντίνος, τραυματιοφορέας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς», αφού λόγω προσωρινής κράτηση, η οποία του επιβλήθηκε από τον Άδωνι Γεωργιάδη, έχασε την συναυλία του αγαπημένου του συγκροτήματος, των Slayer, το βράδυ της Δευτέρας στη πλατεία νερού στο Φάληρο.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος είχε υπηρεσία το βράδυ που πραγματοποιήθηκε η «εξωτερική» νυχτερινή έφοδος στο εν λόγω νοσοκομείο από τον νέο υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, όταν ο κ. Γεωργιάδης έγινε αντιληπτός από τον τραυματιοφορέα υπηρεσίας, το νοσοκομείο τραντάχτηκε –όπως προβλέπεται- απ’ ένα δυνατό «Αλτ, τις ει». Φανερά ικανοποιημένος ο νέος υπουργός από το ακμαίο ηθικό του 32χρονου απάντησε με τη σειρά του «Έφοδος!». Κατά την ανταλλαγή των συνθηματικών που ακολούθησε όμως, ο υπουργός Υγείας αποφάσισε να φωνάξει λάθος αριθμούς για να εξακριβώσει την ετοιμότητα του 32χρονου. Παρά τα επανειλημμένα «επανάλαβε το αληθές!» του τραυματιοφορέα, ο Άδωνις Γεωργιάδης επέμενε να δίνει λάθος αριθμούς βάζοντας τον Κωνσταντίνο σε υποψίες ότι μπορεί να μην θυμάται τα σωστά συνθηματικά. Τελικά, με το άγχος του να μην εκτεθεί ανεπανόρθωτα να τον κυριεύει, ο 32χρονος αναφώνησε «ελεύθερος προς υπογραφή» επιτρέποντας στον υπουργό αλλά και στη συνοδεία του να τον πλησιάσουν. Τότε χαμογελαστός ο Κος Γεωργιάδης περνώντας από μπροστά του, του έδειξε 4 δάχτυλα και του ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να «βγει αναφερόμενος» από τον ίδιο.

Στη πρωινή αναφορά του νοσοκομείου –διαδικασία που ξεκίνησε από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του νέου υπουργού- και πριν την έπαρση της σημαίας και την προσευχή, ο άτυχος Κωνσταντίνος «έφαγε καμπάνα» στέρησης εξόδου για 4 μέρες, ποινή που θα ίσχυε από τη πρώτη κιόλας έξοδό του.

To προειδοποιητικό μήνυμα του Υπουργού στο Twitter

To προειδοποιητικό μήνυμα του Υπουργού στο Twitter

Βαθιά θλιμμένος, ο 32χρονος τραυματιοφορέας δήλωσε αποκλειστικά στο «Κουλούρι»: «Mεγάλη γκαντεμιά. Ακυρώθηκε το 2001 εκείνο το Slayer/Pantera, τους έχασα και στο Big 4 στη Μαλακάσα. Και τώρα αυτό. Γκρεμίστηκε ένα απ’ τα μεγαλύτερά μου παιδικά όνειρα. Αλλά δε βαριέσαι; 10950 και νύχτωσε. Θα ξανάρθουν, δε μπορεί.»

Κύκλοι του υπουργού Υγείας τέλος, δηλώνουν πως ο κ. Γεωργιάδης προτίθεται να κάνει αιφνιδιαστικές εφόδους κάθε εβδομάδα σε νοσοκομεία με συνοδεία από επιθεωρητές Δημόσιας Υγείας, αποφεύγοντας ωστόσο στο μέλλον τα προειδοποιητικά μηνύματα στο twitter.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.