Πάει κι αυτό
Overcast
24°C
 

Τον ήρεμο και καλό από τους δύο λύκους που ζουν μέσα του ταΐζει ο Παύλος Πολάκης

Όπως σε όλων των ανθρώπων την ψυχή, έτσι και στου Παύλου Πολάκη ζουν δύο μεγάλοι λύκοι, σύμφωνα με διαπίστωση του ίδιου που εκμυστηρεύτηκε σήμερα το πρωί σε συνεργάτες του και λίγο αργότερα επιβεβαίωσε με ανάρτηση του στο Facebook.

Ο ένας είναι άγριος και κακός, είναι η οργή, η ζήλεια, η απογοήτευση, η αδυναμία, η απληστία, η αλαζονεία, η έλλειψη πίστης, η υστεροβουλία, η προσβολή, τα ψέματα, η ματαιοδοξία, η υπεροψία, οι κακές πράξεις, η βία, η επιθετικότητα.
Ο άλλος λύκος είναι ήρεμος και καλός. Έχει μέσα του τη χαρά, την αγάπη, την ελπίδα, την αλήθεια, την ειρήνη, την ευγένεια, την αλληλεγγύη, τη γνώση, την αλληλοβοήθεια, τη γενναιότητα, την πίστη στον εαυτό μας, τη γενναιοδωρία.

«Ξέρετε εσείς τι λέω και ο καθένας γνωρίζει ποιον λύκο ταΐζει ε;; Να συνεννοούμαστε! Μη βγουν τίποτα άσχετοι να μου λένε μετά ότι δεν ήξεραν!! Οι Ινδιάνοι Τσερόκι έλεγαν ότι από τους δύο λύκους (φωτό 1 και 2) κερδίζει αυτός που ταΐζεις, ε, έτσι κι εγώ αποφάσισα να ταΐζω τον καλό και ήρεμο (φωτό 3, 4 και 5). Και να δούμε τι θα γίνει!!!», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην ανάρτηση του.

Η ανάρτηση συνοδευόταν από φωτογραφίες, στις πρώτες εκ των οποίων απεικονίζονταν δύο λύκοι, ένας λευκός και ένας μαύρος, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ποιος είναι ο καλός και ποιος ο κακός. Στις επόμενες φωτογραφίες φαινόταν ο κ. Πολάκης να τρώει μεσημεριανό ποζάροντας χαμογελαστός στην κάμερα ενώ απολάμβανε μια μερίδα σουτζουκάκια με συνοδεία γαύρου μαρινάτου.

Από την πλευρά τους, κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκαν να σχολιάσουν ευθέως τις τοποθετήσεις Πολάκη, ωστόσο επισήμαναν πως πάγια θέση του κόμματος είναι το τάισμα του καλού λύκου από τους δύο και μάλιστα την πρακτική αυτή ακολουθούν όλα τα στελέχη και οι βουλευτές του, σε αντίθεση με αυτούς της Νέας Δημοκρατίας που όλοι ξέρουμε ποιον λύκο ταΐζουν.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.