Πάει κι αυτό
Clear sky
22°C
 

Ολόγραμμα του Άδωνι Γεωργιάδη εθεάθη στο λεωφορείο 535 Ζηρίνειο - Εύξεινος Πόντος

«Τον χάρο με τα μάτια τους» είδαν νωρίς το πρωί της Τρίτης οι επιβάτες του αστικού λεωφορείου 535 (Ζηρίνειο - Εύξεινος Πόντος), όταν μπήκαν στην αφετηρία και αντίκρισαν ένα ολόγραμμα του Άδωνι Γεωργιάδη να κάθεται στη γαλαρία και να μιλάει για το έργο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έπαιρνε εκείνη την ώρα το πρωινό του στο σπίτι, όμως με τη βοήθεια της τεχνολογίας κατάφερε να βρεθεί στο 535 και να μεταδώσει το προεκλογικό του μήνυμα στους επιβαίνοντες. Οι ίδιοι, εξιστορούν με τρόμο πώς ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ξεκίνησε εξαπολύοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, συνέχισε μιλώντας για τις επενδύσεις που έφερε η κυβέρνηση και τα καλάθια του νοικοκυριού, του Άι Βασίλη και του νονού και κατέληξε εκθειάζοντας τον ρόλο της χριστιανικής πίστης και της Εκκλησίας.

Από τους 28 ανυποψίαστους επιβάτες, μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους οι 2 δοκίμασαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους προσπαθώντας να κρεμαστούν με τα ακουστικά τους, ενώ συνολικά 19 άτομα υπέστησαν νευρικό κλονισμό και 10 εξ αυτών χρειάστηκε να νοσηλευθούν.

Ωστόσο, από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έδειξε να πτοείται και μόλις πριν λίγη ώρα ανακοίνωσε πως τα ολογράμματα του θα εμφανίζονται απροειδοποίητα, σε διαφορετικό μέσο μαζικής μεταφοράς κάθε φορά, από σήμερα μέχρι και την ημέρα των εκλογών.

Μάλιστα το θέμα προκάλεσε και την αντίδραση της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, που έκανε λόγο για «μαύρη μέρα» για την δημόσια ψυχική υγεία και προειδοποίησε πως αν ο κ. Γεωργιάδης έχει αποκτήσει την ικανότητα να βρίσκεται σε πολλά μέρη ταυτόχρονα, τότε δεν μπορούμε παρά να φοβόμαστε για τα χειρότερα.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.