Πάει κι αυτό
Overcast
24°C
 

Γάμο με πολιτικά πρόσωπα θα πρέπει να συνάψουν Παπαδάκης, Σρόιτερ και Στάθης μέχρι το ντιμπέιτ

Με διαδικασίες «εξπρές» κατέθεσαν την προηγούμενη εβδομάδα αιτήσεις διαζυγίου από τις συζύγους τους οι πασίγνωστοι δημοσιογράφοι Γιώργος Παπαδάκης, Αντώνης Σρόιτερ και Παναγιώτης Στάθης.

Οι τρεις περιζήτητοι πλέον εργένηδες, προσκόμισαν τις νέες τους οικογενειακές καταστάσεις στην επιτροπή της ΕΣΗΕΑ, αρμόδια για την τήρηση των αρχών δεοντολογίας δημοσιογραφικού επαγγέλματος το μεσημέρι της Δευτέρας και τώρα έχουν λίγο περισσότερες από 24 ώρες στη διάθεσή τους ώστε να συνάψουν γάμο με κάποιο πολιτικό πρόσωπο.

Οι διαδικασίες των γάμων θα πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα και τα πιστοποιητικά να κατατεθούν στις εγκαταστάσεις τις ΕΡΤ μέχρι και τις 9μ.μ. την Τετάρτη 10 Μαΐου.

Σε αντίθετη περίπτωση οι τρεις καταξιωμένοι δημοσιογράφοι δε θα έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στην τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, έχει ήδη ετοιμάσει λίστα με υποψήφιες νύφες από όλες τις παρατάξεις και κανονίζει «ποτάκι» γνωριμίας για απόψε το βράδυ.

Την απόφαση για τον συγκεκριμένο όρο ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ στα τέλη Απριλίου με πρόφαση την αμεροληψία των δημοσιογράφων. Το «Κουλούρι» αν και αδυνατεί να κατανοήσει το σκεπτικό της απόφασης, θα σας ενημερώσει υπεύθυνα για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.