Αφρικανικά πόνι
Clear sky
28°C
 

«Δεν ήξερα πως με τραβούσε κάμερα», υπερασπίζεται τον εαυτό του το καδρόνι που χτύπησε τον Πάνο Καμμένο

assets_LARGE_t_420_54075845Ιδιαίτερα εκνευρισμένο από την επίθεση που δέχεται τις τελευταίες ώρες, δήλωσε στο «Κουλούρι» το καδρόνι με το οποίο χτυπήθηκε ο Πάνος Καμμένος χθες το απόγευμα στο Κερατσίνι.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έδωσε το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σημείο που η Χρυσή Αυγή δολοφόνησε τον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα και όταν έγινε αντιληπτός από τον κόσμο δέχθηκε επίθεση με γροθιές και καδρόνια. Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με ένα από τα καδρόνια αυτά, το οποίο απάντησε στις κατηγορίες που δέχεται σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους.

«Τα χτυπήματα μας στον κύριο Καμμένο δεν αποτελούν δημόσια τοποθέτηση. Δεν γνωρίζαμε πως μας τραβούσε η κάμερα κάποιου κινητού τη στιγμή που προσκρούαμε στο σώμα του έμπειρου πολιτικού. Είναι βέβαιο πως αν υπήρχαν κάμερες τηλεοπτικών καναλιών δεν θα τον λιντσάραμε ποτέ. Ο,τιδήποτε διαφορετικό ειπώνεται αποτελεί αισχρή προβοκάτσια. Είστε όλοι αστείοι και ψεύτες και λέτε όσα σας υπαγορεύουν τα αφεντικά σας», τόνισε εξοργισμένο το καδρόνι, πριν επιχειρήσει να χτυπήσει με μανία τον ρεπόρτερ μας.

Το αγανακτισμένο καδρόνι θα είναι σήμερα καλεσμένο στην εκπομπή της κυρίας Τσαπανίδου, όπου και θα μιλήσει εφ'όλης της ύλης. Τέλος, ο κύριος Καμμένος, μιλώντας ανεπίσημα σε έναν περαστικό έξω από τα γραφεία του κόμματος του, ακούστηκε να καλεί τον κόσμο να λιντσάρει τα καδρόνια όπου τα πετυχαίνει.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.