Πάει κι αυτό
Mainly clear
22°C
 

Αυστηρή γραμμή Μητσοτάκη προς τα στελέχη του, να ρωτάνε πρώτα όποιον φωτογραφίζονται μαζί του αν είναι παιδεραστής

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες ο πρωθυπουργός, λόγω της πληθώρας φωτογραφιών στις οποίες στελέχη της Νέας Δημοκρατίας εμφανίζονται να ποζάρουν σε θερμά ενσταντανέ με τον κατηγορούμενο για μαστροπεία και παιδεραστία άνδρα από τον Κολωνό.

Μάλιστα, οι σχετικές πόζες έρχονται να προστεθούν σε αυτές του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη και υπουργών της κυβέρνησής του με τον επίσης καταδικασμένο για σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικους, Δημήτρη Λιγνάδη, με αποτέλεσμα η κοινή γνώμη να μοιάζει εξοργισμένη.

Έτσι, όσο δύσκολο κι αν μοιάζει κάτι τέτοιο, το Μαξίμου εξέδωσε αυστηρή γραμμή προς τα στελέχη του κόμματος, απαιτώντας να ρωτούν όσους φωτογραφίζονται μαζί τους αν είναι παιδεραστές, πριν προχωρήσουν στις σχετικές πόζες, ζητώντας τους μάλιστα να ορκιστούν σε ό,τι έχουν ιερό, δηλαδή την πατρίδα, τη θρησκεία ή την οικογένεια.

Πάντως, επειδή πληθώρα μελών του κόμματος παραδέχονται ότι κάτι τέτοιο μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολο, δεν αποκλείεται να απαγορευτεί κάθε λήψη φωτογραφίες, τουλάχιστον μέχρι τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.