Πάει κι αυτό
Overcast
25°C
 

Αργίες ανακηρύσσονται όλες οι μέρες μέχρι να αναρρώσει από τον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

«Στο ημερήσιο rapid τεστ που έκανα σήμερα στο γραφείο βγήκα θετικός στον Covid19. Κατά συνέπεια θα απομονωθώ στο σπίτι μου και θα εργαστώ από εκεί. Θέλω να θυμάστε ότι ο τριπλός εμβολιασμός παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια από τη σοβαρή νόσηση. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και πολύ σύντομα θα είμαι πάλι στο γραφείο», αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε επίσημα η κυβέρνηση, όλες οι μέρες κατά τις οποίες ο πρωθυπουργός νοσεί, θα ανακηρυχτούν επίσημες αργίες, ώστε να μπορεί ο λαός να τον στηρίξει και να συμπάσχει μαζί του, ενώ κυβερνητικές πήγες άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο κ. Μητσοτάκης να περάσει την περίοδο της καραντίνας του στην Αντίπαρο, απ' όπου και θα δουλέψει κανονικά, μετά την αναγκαστική ακύρωση του ταξιδιού στο Ντονέτσκ.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο, καθώς από το ρεπορτάζ προκύπτει πως με εντολή Μητσοτάκη, ο κοροναϊός σύντομα θα αναγκαστεί να αναχωρήσει από το σώμα του.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.