Αφρικανικά πόνι
Clear sky
29°C
 

Ακύρωσε αναγκαστικά την εκδρομή του στο Ντονέτσκ για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου ο Πρωθυπουργός

Στην ακύρωση των σχεδίων του για επίσκεψη στο Ντονέτσκ το τριήμερο της 25ης Μαρτίου αναγκάστηκε να προχωρήσει ο Πρωθυπουργός, αφού βρέθηκε χθες το πρωί θετικός στον κορονοϊό.

Κι αυτό γιατί μπορεί το τριήμερο να απέχει ακόμα 10 μέρες, διάστημα μεγαλύτερο της προβλεπόμενης απομόνωσης στο σπίτι για τους εμβολιασμένους, ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλησε να το ρισκάρει και να περιμένει να δει πώς θα είναι την επόμενη εβδομάδα. «Δεν χάλασε ο κόσμος, εκεί θα είναι το Ντονέτσκ και το καλοκαίρι και του χρόνου», ακούστηκε να αναλογίζεται δυνατά, καθώς είχε ξεχάσει το κινητό του τηλέφωνο ανοιχτό.

Ασφαλώς, όπως και να έχει υπήρξε μια απογοήτευση για την εξέλιξη και ο πρωθυπουργός την εξέφρασε μιλώντας σε συνεργάτες του μέσω βιντεοκλήσης. Ο καιρός στη λεκάνη του Ντονέτς είναι υπέροχος στην αρχή της άνοιξης και η περιοχή διακρίνεται για τη φυσική ομορφιά της, ενώ είχε ήδη κανονιστεί βόλτα με ποδήλατο στις όχθες του ποταμού Κάλμιους.

«Αν όλα πάνε καλά και έχω αναρρώσει μπορεί να ξεκλέψουμε λίγες μέρες με τη Μαρέβα για μια σύντομη απόδραση στην Τήνο ή στο Τσεπέλοβο, όμως προφανώς δεν θα είναι το ίδιο», πρόσθεσε ο ίδιος.

Το «Κουλούρι» εύχεται περαστικά στον πρωθυπουργό και θα παρακολουθεί τις εξελίξεις για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.