Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Mainly clear
11°C
 

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Στην Κηφισιά εθεάθη να τρώει ο Δήμαρχος Γλυφάδας!

kifisiaΈνα πρωτοφανές σκάνδαλο κλονίζει τις τελευταίες ημέρες τον Δήμο Γλυφάδας, δημιουργώντας τεράστια αναστάτωση στο συμπαθές προάστιο. Όπως μεταφέρουν πηγές προσκείμενες στο άλσος της Κηφισιάς, απέναντι από τον σταθμό του τρένου, ο Δήμαρχος της Γλυφάδας, Κώστας Κόκκορης εθεάθη να γευματίζει σε γνωστό εστιατόριο των βορείων προαστίων, γεγονός που όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει την οργή των δημοτών που τον ψήφισαν.

Οι πληροφορίες που φτάνουν στα γραφεία του «Κουλουριού» μέχρι και αυτή τη στιγμή είναι συγκεχυμένες. Κάποιοι αυτόπτοι μάρτυρες μεταφέρουν πως ο κύριος Κόκκορης δείπνησε με τον ίδιο το Δήμαρχο Κηφισιάς, κύριο Χιωτάκη, πληροφορία που ωστόσο αντιμετωπίζεται με δυσπιστία, αφού η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι Δήμαρχοι των δυο εχθρικών περιοχών ήταν το μακρινό 1846. Άλλες μαρτυρίες υποστηρίζουν πως ο Δήμαρχος Γλυφάδας συνέφαγε με φιλική παρέα, γεγονός που είναι ικανό να αποτελέσει «casus belli» με τους πιστούς ψηφοφόρους του.

«Στηρίξαμε με αίμα και θυσίες τον προεκλογικό του αγώνα για να έρθει να μας προδώσει έτσι. Οι Κηφισιώτες είναι αιώνιοι εχθροί μας και δεν ανεχόμαστε από κανέναν Γλυφαδιώτη να προσφέρει έστω και ένα σεντ στην τοπική τους οικονομία, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για τον ίδιο μας το Δήμαρχο. Μαύρο στους δοσίλογους», ήταν ένα από τα πιο ήρεμα σχόλια κατοίκου της Γλυφάδας, ενώ έχει ήδη προγραμματιστεί πορεία διαμαρτυρίας για την προσεχή Κυριακή, η οποία θα καταλήξει στο Δημαρχείο, εκεί όπου οι διαδηλωτές θα προβούν σε ηλιοθεραπεία διαμαρτυρίας στον προαύλιο χώρο.

Το κλίμα για τον κύριο Κόκκορη βαραίνουν ακόμη περισσότερο κάποιες φωτογραφίες οι οποίες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, στις οποίες εμφανίζεται να φοράει κανονικό παπούτσι κατά τη διάρκεια του επίμαχου γεύματος, και όχι το παραδοσιακό υπόδυμα της περιοχής, τη διχαλωτή σαγιονάρα. Μάλιστα, ο κύριος Κόκκορης εξετάζει το ενδεχόμενο να μην θέσει καν υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές, προκειμένου να αποφορτίσει κάπως την διαμορφωθείσα κατάσταση.

Ερωτηθείς για το θέμα, η πέτρα του σκανδάλου, Δήμαρχος Γλυφάδας, τόνισε: «Είναι όλα ψέμματα. Δεν θυμάμαι καν πως πηγαίνουν στη Κηφισιά, έτσι κι αλλιώς έχω ακούσει πως οι δρόμοι για να φτάσεις εκεί πάνω είναι κλειστοί από τα χιόνια». Τέλος, πληροφορίες από τα πέριξ του Δημαρχείου του «ελληνικού Μαϊάμι», μας μεταφέρουν πως δεν αποκλείουν επιθέσεις μίσους στην περιοχή της Κηφισιάς από εξαγριωμένους Γλυφαδιώτες, που θα περιλαμβάνουν ρίψη αντιηλιακών σε ανυποψίαστους περαστικούς και τοποθέτηση αυτοκολλήτων με την επιγραφή «Glyfada City» σε κομβικές πινακίδες της Κηφισιάς.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.