Τζιτζίκια
Partly cloudy
24°C
 

Μεθυσμένη από την πρώτη μισή ώρα ήταν στη δεξίωση του Λευκού Οίκου η Νίκη Κεραμέως

Με μία λαμπερή δεξίωση επισφραγίστηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο. Το «παρών», εκτός από τον Έλληνα πρωθυπουργό έδωσαν από ελληνικής πλευράς ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και η πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσινγκτον, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

Την παράσταση έκλεψε για ακόμη μία φορά η Υπουργός Παιδείας, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει το δωρεάν αλκοόλ, με αποτέλεσμα να μεθύσει από το πρώτο μισάωρο του γεύματος. Ωστόσο, κατάφερε να κρατηθεί σε κόσμια επίπεδα, λέγοντας απλά σοκαριστικά αστεία και παίζοντας με το φαγητό της.

Μετά την αναχώρηση από τον Λευκό Οίκο βέβαια, η κ. Κεραμέως συνέχισε με τον Γιάννη Οικονόμου τη βραδιά σε παρακείμενο μπαρ, όπου και παρέμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ χθες το βράδυ φαίνεται πως κατάφερε να βρει έπειτα από επίμονη προσπάθεια ελληνάδικο, χορεύοντας με εγχώρια άσματα μέχρι το ξημέρωμα.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.