Ιδανική μέρα για πλασοκουντεπιέ
Mostly cloudy
13°C
 

Κορμοράνοι ήταν τα 59 μέλη που έκαναν προσφυγή κατά του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Για τουλάχιστον εννέα μήνες δεν μπορεί να τρέξει καμία ουσιαστική διαδικασία για τη Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό και μπαίνει σε κίνδυνο η χρηματοδότηση του γηπέδου, μετά την αναβολή της επικύρωσης της Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Κι όλα αυτά, μετά την κίνηση των 59 μελών του Ερασιτέχνη, οι οποίοι έκαναν προσφυγή και πέτυχαν την αναβολή της επικύρωσης της απόφασης της Γ.Σ. τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023. Πλέον, μετά το νέο διαφαινόμενο ναυάγιο, αποφασίστηκε η οριστική ματαίωση του σχεδίου και ήδη ο Δήμος Αθηναίων έχει έτοιμη τη λύση για την εκμετάλλευση της έκτασης.

Συγκεκριμένα, αντί για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, στην περιοχή θα στεγαστεί ένα νέο, υπερσύγχρονο πάρκο για τους πολύπαθους κορμοράνους, οι οποίοι τόσα έχουν τραβήξει και με το σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης, απειλείται ευθέως η ίδια τους η ύπαρξη.

Μάλιστα, εικάζεται ότι πίσω από την προσφυγή, κρύβονται μερικοί κορμοράνοι, οι οποίοι είχαν γραφτεί μέλη στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, για να μποϊκοτάρουν την προσπάθεια.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.