Έχει πάρα πολύ χιόνι
Mostly cloudy
2°C
 

Από ένα βιβλίο των εκδόσεων Γεωργιάδη θα λάβουν όσοι μετείχαν στη συγκέντρωση του «Παραιτηθείτε»

adonis_paraititheiteΈνα ηχηρό μήνυμα υποστήριξης του κινήματος «Παραιτηθείτε» παρά την κάπως περιορισμένη και υποτονική συμμετοχή στη χθεσινή συγκέντρωση έστειλε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος ανακοίνωσε πως όσοι μετείχαν στο συλλαλητήριο θα λάβουν για δώρο από ένα βιβλίο των εκδόσεων «Γεωργιάδης - Βιβλιοθήκη των Ελλήνων».

Όπως ανακοινώθηκε, οι τυχεροί συμμετέχοντες στην διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης τις προσεχείς ημέρες θα δουν στην αλληλογραφία τους ένα εκ των «Τάματα και αναθήματα», «Άρρητοι λόγοι: Κένταυροι, αμαζόνες, μέδουσα, τα της ψυχής πάθη» και «Η ελληνική καταγωγή των Σουμερίων».

Μεγάλη προσοχή θα δοθεί στη διασταύρωση των ονομάτων και των διευθύνσεων ώστε να εξασφαλιστεί πως τα βιβλία θα λάβουν μόνο όσοι ήταν παρόντες στη διαδήλωση, καθώς ήδη έχουν σημειωθεί αρκετά κρούσματα ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ που δηλώνουν ψευδώς υποστηρικτές του «Παραιτηθείτε» μόνο και μόνο για να προμηθευτούν δωρεάν τα βιβλία του κ. Γεωργιάδη.

Την κίνηση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας χαιρέτισε μέσω Facebook ο Θάνος Τζήμερος, ο οποίος ταξίδεψε εσπευσμένα από το Βούπερταλ για να λάβει μέρος στη συγκέντρωση. Ο κ. Τζήμερος στάθηκε ιδιαίτερα στην πολιτική παρακαταθήκη του «Παραιτηθείτε» εκτιμώντας ότι «η κυβέρνηση θα πέσει μόλις ικανός αριθμός πολιτών διαβάσει τα βιβλία των εκδόσεων Γεωργιάδη».

Τέλος, δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν οι πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας και ανέφεραν πως επίκειται δεύτερη εκδήλωση του «Παραιτηθείτε» στο λόφο του Φιλοπάππου με τον Άδωνι Γεωργιάδη να διαβάζει αποσπάσματα από το «Ελλάδα είναι όλη η γη» της Πέπης Σκαρλή.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του «Κουλουριού», εκπρόσωπος της Συγγρού δήλωσε παρόλα αυτά πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, καθώς οι πρωτοβουλίες του κ. Γεωργιάδη κινούνται ανεξάρτητα από κόμματα και πολιτικές γραμμές.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.