Πάει κι αυτό
Overcast
24°C
 

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ το isyriza.gr

Η πρώην πλατφόρμα μελών του Σύριζα, iSYRIZA, ανακοίνωσε μόλις σήμερα την αποχώρησή της από το κόμμα, αφήνοντας αιχμές κατά της νέας ηγεσίας.

«Ίσως τα πολλά λόγια να είναι περιττά όταν συμβαίνει αυτό που δεν μπορούσες να φανταστείς» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το σάιτ και συνεχίζει: «Ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ υπό τη νέα ηγεσία του δεν με έχει κάνει ακόμα headless με ξεπερνάει. Θα περίμενε κανείς πως τα νέα μυαλά από την Αμερική σε δύο σπριντ θα είχανε βρει όλα μου τα προβλήματα και θα τα είχανε λύσει, αλλά φαίνεται πως έχουμε μπλέξει με δημόσιο. Jenkins ζητάω από το 2019».

Σχεδόν έξι μήνες μετά τις εσωκομματικές εκλογές, η διαδικτυακή πλατφόρμα των μελών άλλαξε από μόνη της τις εγγραφές DNS με αποτέλεσμα οι διαχειριστές της ιστοσελίδας πλέον να μην μπορούν να κάνουν τίποτα. Όποιος πλέον πληκτρολογήσει isyriza.gr στο web browser του θα μεταφερθεί σε μια λευκή σελίδα που αναφέρει λακωνικά: «Θα συνεχίσω, στο μέτρο των δυνάμεών μου, να αγωνίζομαι για τις αξίες, τις ιδέες και το ήθος της Αριστεράς».

Νωρίτερα σήμερα, το iskra.gr ως δεύτερο μεγαλύτερο σάιτ της αριστεράς στην Ελλάδα, σε ανακοίνωση αλληλεγγύης ανέφερε πως «η αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ στην αρχή είναι ένα σοκ, σε λίγες μέρες θα είναι ξεκάθαρα το προφανές βήμα που θα έπρεπε να είχες κάνει εδώ και καιρό. Πνίγεσαι όχι αν πέσεις στο ποτάμι, αλλά αν παραμείνεις βυθισμένος σ’ αυτό. запасный выход!».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.