Πάει κι αυτό
Clear sky
22°C
 

Τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο και κάθε φορά σε διαφορετική πόλη στο εξής το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Με μια χαρμόσυνη είδηση έπεσαν οι τίτλοι τέλους στο 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, καθώς οι τετραήμερες εργασίες έκλεισαν με την ομόφωνη απόφαση το συνέδριο να επαναλαμβάνεται στο εξής τουλάχιστον μία φορά ετησίως και σε διαφορετική πόλη κάθε χρονιά.

Παρά τις επιμέρους τομές και εντάσεις που επικράτησαν, όλοι οι σύνεδροι αναγνώρισαν πως επρόκειτο για μια μοναδική εμπειρία, την οποία είναι τυχεροί που έζησαν από κοντά, και θα είναι κρίμα να πρέπει να περάσουν πάλι έξι χρόνια για να την ξαναζήσουν. Επιπλέον, θα ήταν άδικο το προνόμιο να περιοριστεί στα μέλη και τους φίλους του κόμματος που διαμένουν στην Αττική.

Ως εκ τούτου, το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται κοντά μας κάθε χρόνο, με όλους τους αγαπημένους συνέδρους να ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα. Παρόντες θα είναι ασφαλώς ο αρχηγός Αλέξης Τσίπρας, οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος, οι εγγραφέντες στο isyriza και οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, αλλά και ο άνθρωπος με το καπέλο, η νεαρή ρέιβερ και ο άνδρας λάτρης της νέας τεχνολογίας.

«Σύντροφοι και συντρόφισσες, είμαστε σε ραντεβού από τώρα για του χρόνου και αυτό είναι σωστό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, χαιρετίζοντας την απόφαση.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.