Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Thunderstorm
13°C
 

Story με την πεντάδα που πρέπει να ξεκινάει ο Παναθηναϊκός κάθε αγώνα θα ανεβάζει στο εξής ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Την κατάσταση στα χέρια του φαίνεται πως αποφάσισε να πάρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έπειτα από 2 σχεδόν χρόνια στο παρασκήνιο, λόγω της κάκιστης πορείας του Παναθηναϊκού σε όλες τις διοργανώσεις.

Έτσι, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, μετά την απομάκρυνση των Πρίφτη, Διαμαντίδη, Αλβέρτη και Τριαντόπουλου, θα συνεχίσει να παίζει ενεργό ρόλο, χρησιμοποιώντας μάλιστα και τη σελίδα του στο Instagram για τον σκοπό αυτό.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας αποφάσισε να ποστάρει με τη μορφή story την αρχική πεντάδα που θα χρησιμοποιεί ο Γιώργος Βόβορας σε κάθε αναμέτρηση, καθώς και το προτεινόμενο σύστημα, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα επανέρχεται με τις αλλαγές, με τους βοηθούς του νέου προπονητή να είναι επιφορτισμένοι να παρακολουθούν και να μεταφέρουν στον κόουτς τις προτάσεις του.

Στο τέλος κάθε παιχνιδιού, θα ακολουθεί μια σύντομη τοποθέτηση, ενώ τον MVP της αναμέτρησης θα τον αποφασίζουν οι ακόλουθοι του κ. Γιαννακόπουλου έπειτα από σχετικό poll. Τέλος, διαψεύδονται οι φήμες πως στο τέλος της σεζόν, ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιήσει giveaway με το πλειοψηφικό πακέτο της ΚΑΕ. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.