Ιουλιανά
Clear sky
31°C
 

Με τον Δημήτρη Διαμαντίδη νομίζει ότι συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

tsipras-gkalis-1Ιδιαίτερα ικανοποιημένος αισθάνεται τις τελευταίες ώρες ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μιλά διαρκώς στους συνεργάτες του για την συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο πρωθυπουργός, ήθελε να συγχαρεί τον πρώην πια αρχηγό του «τριφυλλιού» για την σπουδαία καριέρα του, καθώς και να του παραδώσει ένα τιμητικό μετάλλιο για την συνολική του προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό. Ο «3D» του ελληνικού μπάσκετ, δεν μπορούσε ωστόσο να δώσει το «παρών» στο Μέγαρο Μαξίμου, κάτι που συνέβη με τον Νίκο Γκάλη.

«Τον είδε ψηλό, με μια μπάλα μπάσκετ στο χέρι και θεώρησε ότι πρόκειται για τον Διαμαντίδη. Του ζήτησε αυτόγραφο, του μίλησε για την τάπα στον Άκερ, τον Ομπράντοβιτς, ντραπήκαμε να τον διακόψουμε. Μέχρι κι ο Γκάλης χαμογελούσε όλο απορία», περιγράφει μιλώντας στο «Κουλούρι» σύμβουλος του κ. Τσίπρα, συμπληρώνοντας: «Ήδη ακυρώσαμε την προγραμματισμένη επίσκεψη του Διαμαντίδη και δεν αφήνουμε τον πρόεδρο να μπει στο ίντερνετ για να αποφύγουμε δυσάρεστα μπερδέματα».

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε όμως και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος με εμφανή την ευχαρίστηση στον τόνο της φωνής του τόνισε: «Θα μας λείψει ο Μήτσος. Γκρίζαρε το μαλλί του κι όμως ακόμα έπαιζε στο υψηλότερο επίπεδο. Από την τηλεόραση πάντως φαινόταν ψηλότερος».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.