Ιουλιανά
Clear sky
31°C
 

Για κυνήγι στα υψίπεδα του Γράμμου θα πάνε το Σαββατοκύριακο Αλέξης Τσίπρας-Παύλος Πολάκης

Θάφτηκε προσωρινά το τσεκούρι του πολέμου ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Παύλο Πολάκη, μετά την επιστολή συγγνώμης του Κρητικού βουλευτή και την επιστροφή του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, για να επισφραγιστεί η συμφιλίωση των δύο ανδρών, αποφασίστηκε να περάσουν μαζί ποιοτικό χρόνο και συγκεκριμένα να περάσουν το επόμενο Σαββατοκύριακο στα υψίπεδα του Γράμμου, για κυνήγι νεροκότσυφα.

Πρόκειται για μια αγαπημένη ασχολία του Σφακιανού πρώην υπουργού, ο οποίος είχε παρακολουθήσει σχετικό εκπαιδευτικό σεμινάριο πέρσι και έκτοτε επιστρέφει συχνά για να εκτονωθεί και να προσφέρει φαγητό στο οικογενειακό τραπέζι. Πλέον, θα μεταλαμπαδεύσει τη γνώση αυτή και στον πρώην πρωθυπουργό, μαζί με τον οποίο θα κατασκηνώσει και θα ανάψει φωτιά, περνώντας μαζί το χρόνο τους και συζητώντας όσα τους απασχολεί.

«Ξεκινάμε από το κυριολεκτικό κυνήγι γιατί σύντομα θα αρχίσει και το δικό σας», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης, όσο ο Αλέξης Τσίπρας παρακολουθούσε εκπαιδευτικό υλικό στο YouTube για τη χρήση εκπαιδευτικής καραμπίνας.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.