Ιουλιανά
Clear sky
31°C
 

Αποκάλυψη «Κουλουριού»: Η γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη πίσω από το περιβόητο SMS παραίτησης Τσίπρα

Ανεβαίνει συνεχώς το θερμόμετρο των πολιτικών εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ημέρες πριν τον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του νέου αρχηγού.

Μετά το όργιο φημολογίας για το SMS που δέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με το οποίο του ζητήθηκε να παραιτηθεί, ήρθαν χθες οι δηλώσεις της δήθεν γιαγιάς του υποψήφιου αρχηγού για το παρελθόν του Κρητικού και την αγάπη του για τη Νέα Δημοκρατία.

Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική και είναι σε θέση να τη γνωρίζει μονάχα το «Κουλούρι». Συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός δέχτηκε πράγματι το επίμαχο SMS, μόνο που αποστολέας ήταν η μακρινή γιαγιά του κ. Κασσελάκη (ξαδέρφη της τρίτης συννυφάδας της ανιψιάς του θείου του παππού του), η οποία και του ζήτησε να αποχωρήσει, για χάρη του εγγονού της.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σέβεται απόλυτα τη γνώμη της και τη συμβουλευόταν τακτικά για κάθε του κίνηση στον πολιτικό στίβο, δεν μπορούσε παρά να κάνει πράξη την επιθυμία της. Ωστόσο, οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικές και δεν αποκλείεται να παρακολουθήσουν μαζί τα αποτελέσματα της Κυριακής.

Τέλος, διαψεύδονται οι φήμες πως πίσω από την ψεύτικη γιαγιά του κ. Κασσελάκη, κρύβεται ο Γιάννης Σερβετάς, γνωστός για το πάθος του να ντύνεται γυναίκα δίχως προφανή λόγο. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.