Ραπ και γκραφίτι
Mostly clear
19°C
 

Με κράνος κυκλοφορεί στο σπίτι του ο Χάρης Θεοχάρης

Μια νέα συνήθεια έχει υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα ο Χάρης Θεοχάρης, μετά και την αποχώρησή του από το Υπουργείο Τουρισμού.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, χτυπούσε αρκετά συχνά το κεφάλι του σε τοίχους, ακόμα και του ίδιου του σπιτιού, καθώς αρχικά δυσκολευόταν να κατανοήσει το κόνσεπτ ενός τοίχου και τη λειτουργία του, ενώ όταν του το εξήγησε ο στενός του κύκλος, εξακολουθούσε να ζορίζεται με τον υπολογισμό των αποστάσεων, μην καταφέρνοντας να αποφεύγει τις συγκρούσεις.

Ωστόσο, ένα δώρο από τους συγγενείς του ήρθε να αλλάξει την παραπάνω δυσκολία, αφού χάρη στο κράνος που πλέον φοράει, μπορεί να κυκλοφορεί άνετα, χωρίς να ανησυχεί για πιθανές συγκρούσεις. Θυμίζουμε ότι ο πολιτικός φορούσε έτσι κι αλλιώς κράνος σε όλες του τις εξωτερικές μετακινήσεις, αφαιρώντας το μόνο για τις ομιλίες του στη βουλή και τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση.

«ΞΔΗΞΚΞΔΣΞΚΣφγμ δφκξσλκδφξδσγξ γκλφδσξγκφδσξ γδκλφσγξκδφσ, γκφδσγδσφξγδφσ», σχολίασε ο Χάρης Θεοχάρης τέλος μιλώντας στο «Κουλούρι», αφού δεν σκέφτηκε να αφαιρέσει το κράνος πριν απαντήσει το τηλέφωνο. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.