Ιδανική μέρα για πλασοκουντεπιέ
Mostly cloudy
13°C
 

«Κοιλιά» κάνει το isyriza.gr, αναζητούνται λύσεις στον χώρο των startups

Αλλαγές στην επικοινωνιακή τακτική του ΣΥΡΙΖΑ φέρνουν τα τελευταία στοιχεία του isyriza.gr, που δείχνουν μεγάλη πτώση τόσο στην επισκεψιμότητα όσο και στο engagement των χρηστών.

Ήδη από χθες το project «τρέχει» υπό την καθοδήγηση του πρώην προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, ο οποίος έχει στραφεί προς τον χώρο των startups αναζητώντας καινούριες ιδέες και λύσεις.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε μια πρώτη μυστική συνάντηση του κ. Βούτση με άτομο που χαρακτηρίζεται ως κατά συρροήν ιδρυτής καινοφυών επιχειρήσεων και γνωρίζει σε βάθος το θέμα καθώς κατέχει iPod και iTunes από το 2002 και iPhone από το 2008.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τους δύο άνδρες να κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος και να συμφωνούν σε πολλά σημεία. Μεταξύ των ιδεών που έπεσαν στο τραπέζι συμπεριλαμβάνονται η προώθηση του iSyriza από γνωστούς καλλιτέχνες της μουσικής trap που ακούει τώρα η νεολαία, η αφισοκόλληση σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και των άλλων μεγάλων πόλεων, καθώς και η διασύνδεση με το Internet of Things (IoT) με χρήση τεχνολογίας blockchain.

Πλέον το θέμα θα συζητηθεί στο επόμενο meeting στα γραφεία του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ή την μεθεπόμενη βδομάδα, ενώ στο ίδιο meeting θα εξεταστεί και το κατά πόσο είναι απαραίτητο να μεταβεί επίσημη αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Silicon Valley προκειμένου να μελετήσει διεξοδικά το ζήτημα.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.