Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Overcast
14°C
 

Όλα τους τα εμβόλια έκαναν οι βουλευτές της ΝΙΚΗΣ πριν μπουν στη Βουλή

«Oρκίζομαι στο όνομα της Aγίας και Oμοούσιας και Aδιαίρετης Tριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου», δήλωσαν σύμφωνα με το άρθρο 59 του Συντάγματος οι βουλευτές της ΝΙΚΗΣ στην ορκωμοσία της Βουλής το πρωί της Δευτέρας, στην οποία τηρήθηκε απαρέγκλιτα το πρωτόκολλο αλλά και όλα τα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή ιογενών λοιμώξεων.

Στα προαπαιτούμενα της τελετής ήταν οι βουλευτές του νεοεισελθέντος ελληνορθόδοξου κόμματος να έχουν κάνει όλα τους τα εμβόλια προτού εισέλθουν στο κοινοβούλιο, ως εκ τούτου οι 10 εκπρόσωποι της ΝΙΚΗΣ είναι πλέον προφυλαγμένοι από διφθερίτιδα, τέτανο, ηπατίτιδα Α' και Β΄, πνευμονιόκοκκο, μηνιγγιτιδόκοκκο, ιλαρά, παρωτίτιδα, ερυθρά, τον ροταϊό RV αλλά και από τον SARS-CoV-2.

Μέχρι σήμερα, οι βουλευτές δεν έχουν παρουσιάσει σημαντικές παρενέργειες πέρα από λίγα δέκατα και μια ελαφριά κούραση και ατονία, ενώ στους περισσότερους έχει ήδη εμφανιστεί το σημάδι από το Μαντού στο μπράτσο. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουν ακόμα 10 μέρες πριν βγουν για βόλτα εκτός της πιλοτής της πολυκατοικίας ή βρεθούν μαζί με άλλους βουλευτές για να παίξουν.

Αναλόγως το εμβόλιο, οι επαναληπτικές τους δόσεις έχουν ήδη προγραμματιστεί για τους επόμενους 19-23 μήνες.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε για μια δήλωση με την κυρία Πουλχερία, σύζυγο του προέδρου του κόμματος Δημήτρη Νατσιού, η οποία μας απάντησε απευθυνόμενη στον σύζυγό της. «Είδες που δεν ήταν τίποτα; Μέχρι να γίνεις πρωθυπουργός θα γιάνει», τόνισε εμφανώς ανακουφισμένη.

Μείνετε συντονισμένοι για καθετί νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.