Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Σάλος με άρθρο του Στέφανου Κασσελάκη στον Εθνικό Κήρυκα από το 2012 στο οποίο αποθεώνει τον φραπέ

Άρθρα που έχουν γραφτεί από τον Στέφανο Κασσελάκη παλαιότερα, στον Εθνικό Κήρυκα, με το ψευδώνυμο «Αριστοτέλης Οικονόμου» παρουσίασε η Εφημερίδα των Συντακτών.

Πρόκειται για άρθρα αρκετά παλαιότερα στα οποία ο αρθρογράφος τάσσεται υπέρ στις απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων -οι 15.000 απολύσεις που είχαν γίνει στα μνημονιακά χρόνια του φαίνονταν λίγες- και στη μείωση του κατώτατου μισθού. Εμφανίζεται επίσης υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Παλιά άρθρα του Κασσελάκη ανέσυρε η Εφ.Συν -Υπέρ των απολύσεων στο Δημόσιο και της μείωσης κατώτατου μισθού.

Ωστόσο, το άρθρο που προκάλεσε τη μεγαλύτερη συζήτηση, ήταν μία άποψη του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία αποθέωνε τον φραπέ, ενώ όλοι γνωρίζουν πως σήμερα πίνει αποκλειστικά φρέντο εσπρέσο σκέτο. Το γεγονός αυτό, προκαλεί φυσικά εύλογες απορίες για την αξιοπιστία του πολιτικού, με πολλούς να αναρωτιούνται πώς να εμπιστευτούν κάποιον που άλλαξε το είδος καφέ που πίνει σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

«Τι άλλο μένει να διαβάσουμε, ότι μικρός δεν γυμναζόταν ή ότι ήταν Ολυμπιακός; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά», σχολίαζαν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

Μείνετε συντονισμένοι για οποιαδήποτε νέα πληροφορία.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.