Σαρακοστή κοντή γιορτή
Overcast
18°C
 

Οπαδός κατάφερε επιτέλους να βρει πώς βάζουν αστεράκια σε αξιολογήσεις στη Google

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, μετά τη διακοπή του αγώνα λόγω ρίψης κροτίδας στον ποδοσφαιριστή Χουάνκαρ των φιλοξενούμενων.

Ο γιατρός της αναμέτρησης, Χρήστος Γώγος, αρχικά γνωμάτευσε πως ο αθλητής πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλάζοντας στη συνέχεια άποψη, εκφράζοντας τη θέση πως είναι σε θέση να αγωνιστεί. Έτσι, ξεκίνησε μια διαδικτυακή διαμάχη με αυτόν στο επίκεντρο, με οπαδούς και των δύο ομάδων να επισκέπτονται το προφίλ του στην Google για να του αφήσουν αξιολόγηση, ανάλογα με την ομάδα που υποστηρίζουν.

Με τον τρόπο αυτό, ο Σάκης από τα Καμίνια, κατάφερε έπειτα από ώρες αναζήτησης να βρει πώς αφήνεις αξιολόγηση και να αφήσει για πρώτη φορά σχόλιο, γράφοντας «εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος», ζητώντας βοήθεια για τη σωστή ορθογραφία από ξάδερφό του που παίρνει τα γράμματα, μιας και έχει τελειώσει το σχολείο.

«Άξιζε τον κόπο, μάθαμε και κάτι. Θα αφήσω κι άλλες αξιολογήσεις στο μέλλον, αρκεί να είναι Ολυμπιακοί. Στους Παναθηναϊκούς, μόνο ένα αστέρι», σχολίασε ικανοποιημένος ο Σάκης, πριν αφήσει 5 αστέρια και στον διαιτητή.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.