Τζιτζίκια
Clear
30°C
 

Να αναλάβει το ΚΙΝΑΛ όποιος καταφέρει να διορθώσει αλυσίδα ποδηλάτου εν κινήσει πρότεινε ο Γιώργος Παπανδρέου

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στο Κίνημα Αλλαγής, μετά την πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου να προχωρήσει σε συναντήσεις με τους 6 υποψηφίους για την προεδρία του κόμματος, προτείνοντας μάλιστα την απόσυρση των βασικών υποψηφίων ώστε να δοθεί μία εικόνα ενότητας του χώρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος και Χάρης Καστανίδης, απέρριψαν άμεσα την πρόταση αυτή, με τον πρώην πρωθυπουργό να μην το βάζει κάτω ωστόσο, αντιπροτείνοντας την αρχηγία του κόμματος να αναλάβει όποιος καταφέρει να διορθώσει την αλυσίδα του ποδηλάτου του εν κινήσει, σε μια συμβολική διαδρομή από τη Δροσιά προς τη Χαριλάου Τρικούπη.

«Εκεί θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος», σημείωναν κύκλοι κοντά στον κ. Παπανδρέου, ο οποίος δήλωσε έτοιμος ανά πάσα στιγμή να αναμετρηθεί με τους υπόλοιπους διεκδικητές. Προς το παρόν, δεν έχει δοθεί κάποια επίσημη απάντηση, με τον Ανδρέα Λοβέρδο να αντιπροτείνει ανεπίσημα τη μονομαχία στην αποκάλυψη των στοιχείων ανθρώπων που υποφέρουν από κάποια αρρώστια.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.