Τζιτζίκια
Sunny
32°C
 

Δάκτυλο ΣΥΡΙΖΑ στους επικοινωνιολόγους του Κυριάκου Μητσοτάκη καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει μια είδηση των τελευταίων ωρών, σύμφωνα με την οποία, μετά τη διεξαγωγή σχετικής έρευνας, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει δάκτυλος του κυβερνώντος κόμματος ανάμεσα στους επικοινωνιολόγους του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά τις πρόσφατες ατυχείς δηλώσεις του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας για σκορ 1-0 στις επερχόμενες εκλογές, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε έντονο ύφος ζήτησε εξηγήσεις από τους στενούς του συνεργάτες, όντας σίγουρος ότι το πρώτο ματς ανάμεσα στους δύο μεγάλους αντιπάλους θα ήταν εντός έδρας για την παράταξή του, μπερδεύοντας έτσι το τελικό σκορ.

Όπως αποκαλύπτουν οι ίδιοι κύκλοι, ζήτησε άμεσα τη διεξαγωγή έρευνας για να διαπιστωθεί ποιος από τους συνεργάτες του πείραξε το πρόγραμμα των αγώνων στο χαρτάκι που είχε μαζί του την ώρα της συνέντευξης. Στη Νέα Δημοκρατία μάλιστα δεν αποκλείουν την ύπαρξη «κατασκόπου» στις τάξεις των επικοινωνιολόγων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  με σκοπό να τον ωθεί σε ατοπήματα λειτουργώντας έτσι προς όφελος της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται μάλιστα να ευθύνεται και για το περιστατικό με την κούκλα στη Θεσσαλονίκη, όταν σύμφωνα με μάρτυρες, ύποπτος μπήκε στο κατάστημα ρούχων λίγα μόλις λεπτά πριν την άφιξη του κυρίου Μητσοτάκη και άλλαξε τη στάση της κούκλας ώστε να φαίνεται πως χαιρετάει μπερδεύοντας τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας που ανταπέδωσε τον χαιρετισμό. Επίσης ήταν παρών και στο περιστατικό της αποτυχημένης σέλφι με θαυμάστρια, δίνοντας του κινητό χωρίς μπροστινή κάμερα και δυσκολεύοντας τον τόσο που στο τέλος φάνηκε ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας φωτογράφισε τον εαυτό του.

Πάντως, και ενώ η έρευνα συνεχίζεται, ο κύριος Μητσοτάκης σε τελευταίες δηλώσεις του υπενθύμισε στον κύριο Τσίπρα πως η πιο ηχηρή απάντηση στη λάσπη είναι τα δεκάδες αυθόρμητα κομπλιμέντα που δέχεται στον δρόμο από απλούς θαυμαστές και συμπλήρωσε πως παρότι μπερδεύτηκε με το σκορ της μεταξύ τους αναμέτρησης δε θα βγει χαμένος γιατί το είχε παιξει «άσο ημίχρονο-διπλό τελικό», χαρίζοντας άλλη μια στιγμή πηγαίου χιούμορ στους παρευρισκόμενους.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.