Σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία αποφάσισε να προχωρήσει το Netflix, αγοράζοντας τα δικαιώματα όλων των διακαναλικών συνεντεύξεων τύπου των κομμάτων που είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές της Κυριακής.
Η δημοφιλής πλατφόρμα, έκρινε πως οι τηλεθεατές αποκλείεται να πρόλαβαν να παρακολουθήσουν όλες τις τηλεοπτικές παρουσίες των παρατάξεων κι έσπευσε να τις εξασφαλίσει ώστε οι ψηφοφόροι να έχουν μπροστά τους 48 ώρες να τις δουν μέχρι να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Οι συνεντεύξεις, θα παραμείνουν διαθέσιμες μέχρι και την προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών, όταν και θα αντικατασταθούν από τις νέες διακαναλικές, ενώ προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται η φήμη πως θα είναι διαθέσιμες και στις πλατφόρμες άλλων χωρών, κάτω από την ετικέτα της κωμωδίας.
Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.
Απόψεις
Μία νέα σελίδα στην ιστορία της χώρας και της παράταξης ξεκίνησε να γράφεται και είμαστε βέβαιοι ότι ο λαός θα εμπιστευτεί το καινούριο. Εμείς θα βαράμε το ντέφι και οι αγορές θα χορεύουν, θα σκίσουμε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ μόλις εκλεγούμε.