Σαρακοστή κοντή γιορτή
Clear sky
18°C
 

Τον καλύτερο βαθμό στα καλλιτεχνικά πήρε για το σήμα του Κινήματος Αλλαγής ο επτάχρονος ανιψιός της Φώφης Γεννηματά

kinima_422589975Ενθουσιασμένος και περήφανος επέστρεψε από το σχολείο του το μεσημέρι της Παρασκευής ο ανιψιός της Φώφης Γεννηματά, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στο μάθημα των καλλιτεχνικών, η οποία μάλιστα συνδυάστηκε με μερικά αυτοκόλλητα κι ένα γλειφιτζούρι.

Ο επτάχρονος μαθητής της δευτέρας δημοτικού, σχεδίασε ένα λουλουδάκι με τα τρία αγαπημένα του χρώματα, κόκκινο, άσπρο και μπλε, χρησιμοποιώντας τέμπερες και νερομπογιές. Όταν γύρισε από το σχολείο, άφησε τη ζωγραφιά του πάνω στο γραφείο της θείας του, με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής να το μπερδεύει για το νέο σήμα του φορέα και να το παραδίδει στο ιδρυτικό συνέδριο όλο περηφάνια.

Ο μικρός, είδε με απορία το δημιούργημά του να πρωταγωνιστεί σε όλα τα δελτία και τα site της χώρας, σχολιάζοντας πως δεν πρόκειται για ρόδο, αλλά για ένα μαγικό λουλούδι που σκοτώνει τους κακούς και αν το πατήσεις με το χέρι σε στέλνει στο διάστημα.

Το «Κουλούρι» θα ήθελε παρ' όλα αυτά να συγχαρεί τον μικρό και να του ευχηθεί να σχεδιάσει στο μέλλον τα σήματα και άλλων παρατάξεων.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.