Πάει κι αυτό
Overcast
24°C
 

7 κιλά έχουν ήδη πάρει τα στελέχη της ΝΔ από τα συνεχή γεύματα μεταξύ τους

241014094857_7673Εντείνονται τις τελευταίες ημέρες οι προεκλογικές «ζυμώσεις» στη Νέα Δημοκρατία για την ανάδειξη του εκλεκτού για την ηγεσία του κόμματος, όμως η διαδικασία αυτή έχει φαίνεται πως έχει και τις παρενέργειές της για τους βουλευτές και τα μέλη της συντηρητικής παράταξης.

Έτσι, τα συνεχή γεύματα εργασίας μεταξύ βουλευτών, πρώην βουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να καθοριστούν οι διάφορες συμμαχίες και οι εσωκομματικοί συνασπισμοί, έχουν φανερά αποτελέσματα στην εξωτερική εμφάνισή τους, με τους περισσότερους εξ αυτών να έχουν ήδη προλάβει να πάρουν από 5 μέχρι και 7 κιλά.

«Μαζευόμαστε για φαγητό μέχρι και τέσσερις φορές την ημέρα, συζητώντας τις στρατηγικές μας και την επόμενη ημέρα του κόμματος. Δεν λέω, βγαίνουν θετικά συμπεράσματα, όμως μέχρι τις 22 Νοεμβρίου θα έχουμε γίνει όλοι τετράπαχοι. Ίσως ήρθε η ώρα να βρισκόμαστε και στα γραφεία μας και να αφήσουμε για λίγο τα γεύματα», τόνισε πρώην υπουργός της παράταξης, σε ένα διάλειμμα ανάμεσα στο τρίτο και το τέταρτο γεύμα εργασίας της ημέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κουλουριού», ο προβληματισμός στη Συγγρού είναι έντονος, με το ενδεχόμενο οι μυστικές συναντήσεις να διεξάγονται πλέον υπό τη διακριτική παρουσία διατροφολόγων, να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Οι τελικές αποφάσεις ωστόσο, θα ληφθούν κατά τη διάρκεια σημερινού δείπνου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τρίτου γεύματος της ημέρας.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.