Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Slight rain showers
14°C
 

Υπό αυστηρή επιτήρηση ο Χρυσαυγίτης Πατέλης μετά τις αντιδράσεις, 12 το βράδυ θα πρέπει να έχει σβήσει το φως

Εκτός φυλακής βρίσκεται ο Γιώργος Πατέλης, πυρηνάρχης της τοπικής οργάνωσης της εγκληματικής οργάνωσης στην περιοχή της Νίκαιας.

Ένα χρόνο μετά την καταδίκη του ως μέλος της Χρυσής Αυγής, το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών έκανε δεκτό το αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινή του. Μετά τις έντονες αντιδράσεις όμως, τόσο της κοινής γνώμης, όσο και της οικογένειας του Παύλου Φύσσα και των άλλων θυμάτων της ναζιστικής οργάνωσης, ανακοινώθηκε ότι στον καταδικασθέντα επιβλήθηκαν αυστηροί περιοριστικοί όροι.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πατέλης θα πρέπει να σβήνει το φως και να κοιμάται στις 12 το βράδυ, να βλέπει τηλεόραση μόνο αφού πέσει το φως του ήλιου, να τρώει σαλάτα και φρούτα ανά δύο ημέρες, να διαβάζει εξωσχολικά βιβλία και να επισκέπτεται μουσεία μία φορά την εβδομάδα. Αν δεν τηρήσει κάτι από τα παραπάνω, τότε θα τιμωρείται με παραμονή στο δωμάτιό του, δίχως κινητό, τηλεόραση και βιντεοπαιχνίδια.

«Πραγματικά εξαντλήσαμε την αυστηρότητά μας. Σχεδόν το παρακάναμε, αλλά οφείλουμε να λειτουργούμε και παραδειγματικά κάποιες φορές», σχολίασε ο εισαγγελικός λειτουργός, δίχως να επιβεβαιώσει τις φήμες πως στον εγκληματία επιβλήθηκε και ποινή κουρέματος της φαβορίτας του.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.