Θα βρέξει ακρίδες
Mostly cloudy
26°C
 

Μαθήματα χούλα χουπ ξεκίνησε η Νίκη Κεραμέως

Η ζωή μιας υπουργού δεν χρειάζεται να είναι βαρετή και η Νίκη Κεραμέως αποτελεί τρανό παράδειγμα για του λόγου το αληθές. Τελευταία δραστηριότητα της υπουργού, το χούλα χουπ, που προσφέρει διασκέδαση, αερόβια γυμναστική και σφιχτούς κοιλιακούς καθώς και εξάσκηση στον χορό και την ισορροπία.

Η κ. Κεραμέως ξεκίνησε μαθήματα κάθε Δευτέρα μετά το γραφείο, μιας και έτσι κι αλλιώς οι Δευτέρες είναι «καμένες» μέρες τώρα που χειμωνιάζει και ο περισσότερος κόσμος κάθεται μέσα το βράδυ. Μάλιστα έχει ήδη προμηθευτεί τον απαραίτητο εξοπλισμό, χούλα χουπ, κολάν και ψηλές μάλλινες κάλτσες και όπως εξομολογείται σε συνεργάτες της το απολαμβάνει ιδιαίτερα.

«Είναι πολύ fun και περνάει η ώρα ευχάριστα, παίζει κι ωραία μουσική. Για γυμναστική είναι ό,τι πρέπει, αν και εδώ που τα λέμε θα του ταίριαζε να πίναμε και κάνα ποτάκι ταυτόχρονα» σχολιάζει χαρακτηριστικά η 41χρονη πολιτικός.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα επανέλθει με οτιδήποτε νεότερο, ενώ βεβαίως έχουμε ήδη «μαρκάρει» στο ημερολόγιο μας την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, ημέρα που θα διεξαχθεί η πρώτη επίδειξη χούλα χουπ της σχολής.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.