Πάει κι αυτό
Mainly clear
22°C
 

Αυστηρή σύσταση στον Άδωνι Γεωργιάδη να σταματήσει να ρουφάει βενζίνη από τα παρκαρισμένα στη Βουλή

Σε ισχυρή σύσταση προς τον βουλευτή και υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, να σταματήσει πάραυτα να ρουφάει βενζίνη από τα ντεπόζιτα των αυτοκινήτων που βρίσκονται παρκαρισμένα στο πάρκινγκ της Βουλής, προχώρησε ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Τασούλας.

«Η βενζίνη περιέχει κορεσμένους υδρογονάνθρακες και μπορεί να γίνει τοξική για τον ανθρώπινο οργανισμό αν καταπιεί κανείς έστω και μικρή ποσότητα κατά λάθος. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα επικίνδυνη συνήθεια και καλούμε δημόσια τον Υπουργό Ανάπτυξης να απέχει από μια τέτοια πρακτική» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφίες των ευρημάτων: ενός σωλήνα βενζίνης και ενός φορητού ντεπόζιτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Άδ. Γεωργιάδης, γνωστός φαν των ευρεσιτεχνιών, δοκιμάζει αυτόν τον καιρό την τελευταία του εφεύρεση, έναν πολλαπλασιαστή υδρογονανθράκων που είναι σε θέση να παράγει ουσιαστικά βενζίνη χρησιμοποιώντας μια μικρότερη ποσότητα καυσίμου ως καταλύτη, χωρίς απώλειες.

Ως εκ τούτου χρειαζόταν κάποια δείγματα για τα πειράματα, τα οποία και δανειζόταν από τα παρκαρισμένα της Βουλής, κατά κύριο λόγο όσα ανήκαν σε βουλευτές της αντιπολίτευσης και κατά προτίμηση στον κύριο Πολάκη, με σκοπό φυσικά να τα επιστρέψει με το παραπάνω.

«Έρχονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ζητούν να μειώσουμε τον ειδικό φόρο κατανάλωσης και ταυτόχρονα εμποδίζουν την έρευνα και καινοτομία, αντί να την αφήσουν να ανθίσει και να προχωρήσει η χώρα μπροστά», απάντησε από την πλευρά του ο υπουργός, σε ιδιωτικές συνομιλίες που έλαβαν χώρα σε βουλκανιζατέρ της οδού Σταδίου.

Μείνετε συντονισμένοι για οποιοδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.