Νυχτώνει σε λίγο
Clear sky
7°C
 

Δικαιωμένος από τις διεθνείς εξελίξεις 58χρονος διαχειριστής πολυκατοικίας που αρνήθηκε φέτος να βάλει πετρέλαιο

Το γλυκό νέκταρ της δικαίωσης γεύεται τις τελευταίες εβδομάδες ο Ανέστης Ν. από το Κορωπί, ο οποίος τελεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά διαχειριστής της πολυκατοικίας που διαμένει.

Ο 58χρονος, αρνήθηκε φέτος να γεμίσει το λέβητα της πολυκατοικίας με πετρέλαιο, διατρανώνοντας στις συνελεύσεις προς τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες και ενοίκους ότι οι τιμές έχουν φτάσει στα ύψη και πως θα πρέπει να κάνουν οικονομία.

Πλέον, μετά την εκτόξευση της τιμής του πετρελαίου λόγω και των εξελίξεων στην Ουκρανία, ο άνδρας δεν κρύβει την ικανοποίησή του, αισθανόμενος το λιγότερο δικαιωμένες από το διεθνές γεωπολιτικό ντόμινο.

«Δεν θέλω να το παινευτώ, αλλά έβλεπα μπροστά. Γλιτώσαμε λεφτά, ενώ επιδείξαμε και γενναία στάση, αρνούμενοι να χρηματοδοτήσουμε το καθεστώς του φονιά Πούτιν. Δεν με φωνάζουν τυχαία Σαρλ Ντε Γκολ της διαχείρισης», σχολίασε ο κύριος Ανέστης περιχαρής, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου εμπάργκο για του χρόνου.

Τέλος, ο 58χρονος δήλωσε διαθέσιμος για συμβουλές διπλωματίας προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητώντας από εμάς να τον φέρουμε σε επαφή μαζί του. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.