Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Mainly clear
10°C
 

Μαθήματα Παγκράτιου ξεκίνησε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την λογομαχία του με τον Παύλο Πολάκη

Στο καφενείο της Βουλής μετέφεραν τη γνωστή τους κόντρα ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Παύλος Πολάκης, όπου σχεδόν ήρθαν στα χέρια μετά από αντεγκλήσεις για την υπόθεση της Novartis και τις μεταξύ τους ανταλλαγές μηνύσεων.

Μπορεί ο καυγάς να ολοκληρώθηκε αναίμακτα, ωστόσο ο Υπουργός Ανάπτυξης φαίνεται πως θορυβήθηκε αρκετά, θέλοντας να είναι ετοιμοπόλεμος σε περίπτωση που το παραπάνω σκηνικό επαναληφθεί και δεν είναι κάποιος μπροστά για να χωρίσει τους δύο άντρες.

Έτσι, ο έμπειρος πολιτικός και λάτρης της Αρχαίας Ελλάδας, αποφάσισε να μυηθεί στην τέχνη του Παγκράτιου, γνωστό αγώνισμα των αρχαίων Ελλήνων, ένας συνδυασμός πάλης, λακτισμάτων και πυγμαχίας χωρίς ιμάντες.

Ο κ. Γεωργιάδης, γράφτηκε ήδη σε σύλλογο στο κέντρο της Αθήνας, όπου και θα παρακολουθεί εντατικά μαθήματα 4 φορές την εβδομάδα, κοσμώντας μάλιστα το υπνοδωμάτιό του με αφίσες παλαιών ολυμπιονικών, όπως ο Ρηξίβιος, ο Τιμασίθεος και ο Αστυάναξ.

«Πολάκη, έλα και σε περιμένω αν σου βαστάει. Οι λαβές του Φιλίππου του Γλύκων είναι εδώ για σένα», σχολίαζε χαρακτηριστικά μιλώντας στον προπονητή του ο Υπουργός. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.