Αφρικανικά πόνι
Clear sky
28°C
 

Λόγω Pinterest παραιτήθηκε ο Τέρενς Κουίκ από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Αν. Ελ.

tromaktikoΡαγδαίες είναι τα τελευταία 24ωρα οι εξελίξεις στους κόλπους της παράταξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι οποίες είχαν σαν κορύφωση τους την παραίτηση του Τέρενς Κουίκ από τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου την περασμένη Κυριακή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παλαίμαχος δημοσιογράφος, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του κόμματος, πρότεινε στον Πάνο Καμμένο την αγορά του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Pinterest από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κύριος Κουίκ: «Το Facebook αγόρασε το instagram, η Yahoo βρίσκεται μια ανάσα από την αγορά του Tumblr, συνεπώς θεωρώ πως οι συνθήκες έχουν ωριμάσει προκειμένου να αγοράσουν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το δικό τους κοινωνικό δίκτυο» για να συνεχίσει φανερά συγκινημένος «Προσωπικά, το Pinterest αποτελέι το αγαπημένο μου κοινωνικό δίκτυο όπως άλλωστε και των περισσοτέρων μελών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Που θα καταφύγουμε όταν δεν έχουμε ένα δικό μας χώρο στο διαδίκτυο; Το Pinterest είναι το ιδανικό μέρος! Ξέρετε πόσους συντρόφους έχω γνωρίσει στο Pinterest λόγω κοινών ενδιαφερόντων; Έχω ήδη γίνει φίλος με όσους κάνουν pin ψεκασμένους ουρανούς με chem trails ή όμορφες φωτογραφίες με γλάρους. Θα εκπλαγείτε με το πόσοι άνθρωποι έχουν ξυπνήσει στο Pinterest! Είμαστε πολλοί! Θέλουμε να είμαστε και ανεξάρτητοι! Για το λόγο αυτό η αγορά του Pinterest είναι μονόδρομος!»

Οι εισηγήσεις του κυβερνητικού εκπρόσωπου ωστόσο,  «συνάντησαν τοίχο» καθώς ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος δεν φαίνεται να συμφωνεί με τις απόψεις του κυρίου Κουίκ. Όπως μας αποκαλύπτουν πηγές στους κόλπους της παράταξης που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, το Pinterest δεν αρέσει καθόλου στον κύριο Καμμένο επειδή «το βρίσκει σύνθετο και δεν το καταλαβαίνει». Μάλιστα οι πηγές μας αποκάλυψαν πως το αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι το HI5 το οποίο όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως «είναι απλό και καλαίσθητο, με αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο».

Κατά τη διάρκεια της επίμαχης συνεδρίασης, η ένταση φαίνεται πως κλιμακώθηκε όταν ο κύριος Καμμένος αντέδρασε άσχημα στην πρόταση του κυρίου Κουίκ χαρακτηρίζοντάς τον ξεπουλημένο και εξαρτώμενο από τα συμφέροντα, φωνάζοντας του χαρακτηριστικά: «Το κόμμα είναι δικό μου! Εγώ το έφτιαξα και το κάνω ό,τι θέλω! Έχεις ξεφύγει! Μάλλον σε έχουν ψεκάσει και εσένα και τα έχεις χάσει». Τα παραπάνω σκληρά λόγια οδήγησαν τον κύριο Κούικ στην αποχώρηση του από τη συνεδρίαση και εν συνεχεία στην παραίτηση του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος.

Το «Κουλούρι» προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον κύριο Κουίκ, ο οποίος αρνήθηκε να προβεί σε δηλώσεις, ωστόσο θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας κρατά ενήμερους για όλες τις εξελίξεις.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.