Μουντιάλ
Mainly clear
28°C
 

Κανονικά εργάσιμα πλέον τα Σαββατοκύριακα με κακοκαιρία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αποφάσισε το Υπουργείο Εργασίας

Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο με κακό καιρό ήταν αυτό που μας πέρασε, με το Σάββατο ειδικά να χαρακτηρίζεται από λασποβροχές.

Μάλιστα, το φαινόμενο αυτό τείνει να γίνει συνήθεια τα τελευταία χρόνια κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού, με την εβδομάδα να κυλάει με υψηλές θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια και τα Σαββατοκύριακα με βροχές και συννεφιά.

Έτσι, η Υπουργός Εργασίας, αποφάσισε στο εξής, όταν το Σαββατοκύριακο ο καιρός χαλάει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι μέρες αυτές να είναι κανονικά εργάσιμες.

«Απ' το να κλείνεστε στα σπίτια σας και να γκρινιάζετε, τουλάχιστον θα δουλεύετε. Έτσι και θα προσφέρετε και θα περνάει η ώρα σας πιο δημιουργικά μιας και θα ξεχνιέστε», εξήγησε η Νίκη Κεραμέως.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Η Φούσκα είναι έτοιμη να σκάσει! Έρχεται το καλύτερο περιοδικό κόμικς του γαλαξία — είναι στον δρόμο.