Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Σε νευρικό κλονισμό ο Πρωθυπουργός λόγω της συνάντησης με Μέρκελ!

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στην Κυβέρνηση καθώς ο Πρωθυπουργός της χώρας, Αντώνης Σαμαράς έχει κλειδωθεί απο εχθές το βράδυ στο γραφείο του και αρνείται πεισματικά να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε συνεργάτη ή ακόμα και συγγενικό του πρόσωπο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του "Κουλουριού" εντός του Μεγάρου Μαξίμου, τον κύριο Σαμαρά έχει καταβάλει το άγχος ενόψει της σημερινής κρίσιμης συνάντησης με την Άγκελα Μέρκελ με αποτέλεσμα να κάθεται κλειδωμένος στο γραφείο του πίνοντας ουίσκι και ακούγοντας μουσική στη διαπασών. Στενός φίλος και συνεργάτης του Πρωθυπουργού εξομολογείται: «Έχω να δω τον Αντώνη έτσι από τότε που ετοιμαζόταν για το πρώτο ραντεβού με την Άννα Βίση. Θυμάμαι ήταν τέλη της δεκαετίας του ΄70 και πριν το πρώτο τους επίσημο ραντεβού είχε μείνει κλεισμένος στο δωμάτιο του όλη μέρα ακούγοντας δυνατά την επιτυχία της Μαρινέλλας, που τότε μεσουρανούσε στην ελληνική μουσική σκηνή, "Πάλι Θα Κλάψω" . Η μόνη διαφορά του τότε με το σήμερα είναι ότι στο σημερινό ραντεβού, ένα ολόκληρο έθνος έχει στηρίξει τις τύχες του στην πλάτη του, ενώ στο ραντεβού του με την Βίσση μόνο όσοι από την παρέα είχαμε στοιχηματίσει πως το ραντεβού του με την Αννούλα θα έχει τελικά αίσιο τέλος».

Ωστόσο, άνθρωποι από τον στένο κύκλο του κυρίου Σαμαρά άφηναν να διαρρεύσει ότι την κρίσιμη στιγμή θα είναι βράχος και πως ποτέ στο παρελθόν τα προσωπικά του αισθήματα δεν επηρέασαν τη δουλειά του. Ας ελπίσουμε λοιπόν για το καλό της χώρας μας ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα καμαρώσουμε και πάλι τον αγέρωχο Πρωθυπουργό, από την λεβεντογέννα Καλαμάτα, «να πιάνει τον ταύρο από τα κέρατα» όπως συνηθίζει να λέει και ο ίδιος μπροστά στον καθρέφτη του πριν από κάθε κρίσιμο ραντεβού, είτε ρομαντικό είτε πολιτικό.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.