Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Overcast
13°C
 

Προβληματισμένος ο Β. Λεβέντης, δεν ξέρει πλέον τι να ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη

pistepseto.netΣε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος δεν ξέρει τι πρέπει να ζητήσει φέτος στο καθιερωμένο του γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων βρίσκεται κλεισμένος στο πολιτικό του γραφείο, σκίζοντας διαρκώς λευκές κόλλες χαρτιού, τις οποίες δεν μπορεί με τίποτα να συμπληρώσει με τις επιθυμίες του προς τον συμπαθή Άγιο.

«Κάθε χρόνο έστελνε το ίδιο γράμμα, το οποίο είχε πλέον αποστηθίσει, ζητώντας την είσοδο του κόμματος στη Βουλή. Μοναδική εξαίρεση υπήρξε η χρονιά που έκλεισε το Κανάλι 67, όταν και είχε ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη να στείλει καρκίνο στις οικογένειες των κυρίων Μητσοτάκη και Παπανδρέου. Ο Άγιος Βασίλης δεν δουλεύει όμως για λογαριασμό τρίτων κι έτσι από την επόμενη χρονιά επέστρεψε στις καθιερωμένες του επιθυμίες. Τώρα που το όνειρό του έγινε πραγματικότητα, δεν ξέρει πια τι να ζητήσει. Κοντεύει να μαραζώσει», αποκαλύπτει στο «Κουλούρι» στενός συνεργάτης του 64χρονου πολιτικού.

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο ηγέτης της Ένωσης Κεντρώων και μέλος πλέον του ελληνικού κοινοβουλίου δεν έχει στείλει το γράμμα του με προορισμό την Καισαρεία, καθώς αμφιταλαντεύεται ως προς το φετινό του δώρο ανάμεσα στην πρωθυπουργία της χώρας, τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και την αγορά του καναλιού 67 από τον Ρούπερτ Μέρντοχ.

Το «Κουλούρι» βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του Βασίλη Λεβέντη και θα σας ενημερώσει πρώτους για τις φετινές του επιθυμίες προς τον εύσωμο γενειοφόρο Άγιο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.