Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Mainly clear
11°C
 

Παρατσούκλια τελικά τα «Σύψας» και «Πέτσας», γνωρίστηκαν χρόνια πριν στις φυλακές Κορυδαλλού

Παλιοί γνώριμοι φαίνεται πως είναι τελικά ο Νίκος Βλαχογιάννης ή αλλιώς «Σύψας» και ο Στέλιος Αθανασιάδης ή αλλιώς «Πέτσας», σύμφωνα με νέες αποκλειστικές αποκαλύψεις του «Κουλουριού».

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η πρώτη γνωριμία του σημερινού Κυβερνητικού Εκπροσώπου και του πασίγνωστου ιατρού και καθηγητή λοιμωξιολογίας έγινε το μακρινό 1991, όταν φοιτητές και οι δύο είχαν καταδικαστεί για διάφορα πλημμελήματα σε φυλάκιση 13 και 18 μηνών αντίστοιχα.

Στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού όπου και κρατήθηκαν οι νέοι Βλαχογιάννης και Αθανασιάδης, απέκτησαν και τα παρατσούκλια «Σύψας» και «Πέτσας» που τους ακολουθούν μέχρι και σήμερα.

Όπως σχολίασε αποκλειστικά στο «Κουλούρι» ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, Σπύρος Καρακίτσος, οι δύο άνδρες κατά την διάρκεια της κράτησής τους υπήρξαν υπόδειγμα φυλακισμένου, δεν έδωσαν ποτέ δικαιώματα και συνέχισαν κανονικά τις σπουδές τους, ενώ δήλωσε άγνοια για τις πράξεις τους, οι οποίες και τους χάρισαν αυτά τα παρατσούκλια.

Εκπρόσωποι της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ καθώς και του Μεγάρου Μαξίμου αρνήθηκαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση πάνω στο θέμα.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.