Σαρακοστή κοντή γιορτή
Mainly clear
20°C
 

Σοκ: Χαλάκι μπάνιου έπεφτε θύμα bullying από μοκέτα σαλονιού

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται αυτές τις μέρες η τοπική κοινότητα, μετά από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για ένα χαλάκι μπάνιου το οποίο επί σειρά ετών έπεφτε θύμα σκληρού bullying από τη μοκέτα του σαλονιού.

Φαίνεται πως η εν λόγω μοκέτα, η οποία βρισκόταν στο διαμέρισμα για περισσότερα από είκοσι χρόνια, αισθάνθηκε απειλή από το καινούργιο τότε χαλάκι, τον Μάιο του 2016 όποτε και αγοράστηκε. Όταν μάλιστα η πολυκαιρισμένη και πολυπατημένη από παπούτσια μοκέτα συνειδητοποίησε πώς το χαλάκι έρχεται σε επαφή μόνο με τις γυμνές πατούσες του Διονύση, κατοίκου του διαμερίσματος, έσκασε από τη ζήλεια της.

Οι επόμενοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για το χαλάκι. Η μοκέτα δεν έχανε ευκαιρία να καυχηθεί στα υπόλοιπα χαλιά για τις εμπειρίες της, για το γεγονός ότι βρίσκεται στο σημαντικότερο δωμάτιο του διαμερίσματος, οτι είναι σχεδόν πάντα εντελώς στεγνή, αλλά και οτι τον μακρινό Δεκέμβριο του 2007 ο Διονύσης και η τότε κοπέλα του έκαναν σεξ πάνω της. Ανέφερε συχνά πόσο τυχερή είναι που δε βρίσκεται στο χειρότερο δωμάτιο του σπιτιού, το μπάνιο, και τόνιζε οτι δε θεωρεί τα χαλάκια μπάνιου κανονικά χαλιά αλλά μια προβληματική διασταύρωση πετσέτας με χαλί. «Ακόμα και το χαλάκι της εισόδου είναι καλύτερο από δαύτα», έλεγε συχνά με δυνατή φωνή για να ακουστεί ως το μπάνιο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το χαλάκι μπάνιου οδηγήθηκε σε πλήρη απομόνωση από τα άλλα χαλιά και έφτασε να αισθάνεται ξένο σώμα στο ίδιο του το σπίτι. Μάλιστα, σε μια στιγμή απελπισίας επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή του πέφτοντας από την απλώστρα στην οποία στέγνωνε. Ευτυχώς η απόσταση από το έδαφος ήταν πολύ χαμηλή και δεν κινδύνευσε, ωστόσο αναγκάστηκε να βιώσει ξανά το μαρτύριο του πλυντηρίου.

Η ιστορία είχε αίσιο τέλος όταν ο Διονύσης αποφάσισε να πετάξει την παλιά μοκέτα και να την αντικαταστήσει με μια σειρά από φλοκάτες. Από τη μεριά της η αστυνομία ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει ειδική τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για χαλιά.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.