Πάει κι αυτό
Overcast
25°C
 

Διαψεύδει ότι είναι φίλαθλος της ΑΕΚ ο Δημήτρης Στρατούλης

Την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Στρατούλη προκάλεσαν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει την ΑΕΚ.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε επίθεση το απόγευμα της Κυριακής από μέλη της Χρυσής Αυγής στο γήπεδο ΟΑΚΑ, όπου είχε πάει  να παρακολουθήσει τον αγώνα ΑΕΚ-Ατρόμητος μαζί με τον γιο του. Όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έβγαλαν το συμπέρασμα πως 0 Δημήτρης Στρατούλης είναι φίλαθλος της Ένωσης, κάτι που ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά με δηλώσεις του στο "Κουλούρι".

"Έχω ανεχτεί πολλά αλλά δεν θα ανεχτώ κι άλλη λάσπη προς το πρόσωπο μου. Μου έχουν προσάψει ότι θέλω να γυρίσουμε στη δραχμή, ότι δεν ξέρω αγγλικά, ότι δεν ξέρω τι είναι τα spreads και τόσα άλλα. Ως εδώ. Το να διαδίδουν ότι υποστηρίζω την ΑΕΚ είναι η μεγαλύτερη προσβολή που έχω ακούσει. Το ότι είμαι αριστερός δεν σημαίνει αυτόματα ότι υιοθετώ οτιδήποτε είναι μίζερο και συμβολίζει την φτώχεια" τονίζει ο βουλευτής φανερά ενοχλημένος και στη συνέχεια διευκρινίζει: "Ό μόνος λόγος που βρέθηκα στο ΟΑΚΑ την Κυριακή ήταν για να δείξω στο γιο μου τι συμβαίνει όταν γίνεται κακή διαχείριση των οικονομικών. Δεν θέλω η χώρα μας να καταντήσει σαν την ΑΕΚ και αυτό θέλησα να μεταφέρω στο παιδί μου μέχρι που μας την έπεσαν οι τραμπούκοι."

Ο Δημήτρης Στρατούλης εξομολογήθηκε κλείνοντας πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που παρακολούθησε από κοντά αγώνα ποδοσφαίρου: "Παραδέχομαι ότι δεν πίστευτα πως θα μου αρέσει τόσο. Το βρήκα συναρπαστικό και θεωρώ ότι θα το είχα απολαύσει πολύ περισσότερο αν κάποιος μου εξηγούσε τι είναι το offside."


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.