Ραπ και γκραφίτι
Mostly clear
19°C
 

Πρόταση από τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης εξετάζει το επιτελείο του πρωθυπουργού

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο πρωθυπουργός, με την αφορμή των εγκαινίων των νέων κλινών ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το αγαπημένο του μαγαζί για γλυκά, όπως είχε κάνει και σε παλαιότερες επισκέψεις του στην πόλη, βγάζοντας φωτογραφίες καθώς αγόραζε ένα τσουρέκι από τον Τερκενλή.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του έτους με την αλυσίδα, υποχρεούμενος να ανεβάζει υλικό σε κάθε επίσκεψή του στην πόλη καθώς και να προωθεί τα προϊόντα της με ποστ στα προφίλ του κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες, το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού φαίνεται πως εξετάζει σημαντική πρόταση από τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη, τα οποία επιθυμούν να σπάσουν το συμβόλαιο που διατηρεί ο κ. Μητσοτάκης με τους ανταγωνιστές τους, θέλοντας τον πρωθυπουργό να διαφημίζει το προφιτερόλ, το γαλακτομπούρεκο και τα υπόλοιπα γλυκίσματά τους.

«Το ανέμελο προφίλ του πρωθυπουργού είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε να περάσουμε προς τα έξω. Ελπίζουμε να αποδεχτεί την πρότασή μας», σημείωνε στέλεχος της εταιρείας, με πηγές του πρωθυπουργικού γραφείου να αναφέρουν πως προς το παρόν εξετάζει αρκετά σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει από τον Τερκενλή στον Κωνσταντινίδη.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.