Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Slight rain showers
13°C
 

Να πάρει δικά του σεντόνια στου Μαξίμου ζήτησε από τον Ιωάννη Σαρμά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Χρέη νέου, υπηρεσιακού πρωθυπουργού θα αναλάβει σήμερα ο Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ιωάννης Σαρμάς, έως τη διεξαγωγή των επόμενων εκλογών.

Ο ίδιος θα έγινε χθες δεκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο όπου και του ανατέθηκε, σύμφωνα με το άρθρο 37 παρ. 3 εδ. γ΄ του Συντάγματος, ο σχηματισμός κυβέρνησης, όσο το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής, για να διενεργήσει εκλογές.

Ωστόσο, ο απερχόμενος πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όντας βέβαιος ότι θα επιστρέψει στην κυβέρνηση μετά το πέρας των νέων εκλογών, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον έμπειρο δικαστικό, ζητώντας του να μην αλλάξει τη διακόσμηση του γραφείου του, να μην πετάξει την οδοντόβουρτσά του και να πάρει δικά του σεντόνια, ενώ ιδανικά θα προτιμούσε να κοιμάται στον καναπέ.

Σε ό,τι αφορά τον Πίνατ τέλος, οι δύο άνδρες συμφώνησαν να παραμείνει στο Μέγαρο Μαξίμου για να μην αλλάξει περιβάλλον, με τον κ. Μητσοτάκη να τον καλεί μέσω βίντεο κλήσης τακτικά και ίσως να τον συνοδεύει σε μερικές από τις βόλτες του.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.