Αφρικανικά πόνι
Mainly clear
21°C
 

Σε δημοπρασία στον οίκο Sotheby's η συλλογή DVD του Μακεδονία TV

Σε πρωτοφανή δημοπρασία μέσω του οίκου Sotheby’s προχώρησε το Μακεδονία TV, το οποίο στοχεύει να πουλήσει εκατοντάδες DVD για $25,2 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Η πιο ακριβή σειρά DVD του ψυχαγωγικού τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας είναι τα άπαντα Μπένι Χιλ, η οποία έχει τιμή εκκίνησης τα HK$1,52 εκατομμύρια.

Στις σειρές που έχουν προβληθεί παλαιότερα περιλαμβάνονται οι αξέχαστες αγγλόφωνες Just for Laughs Gags, Sex and the City, Οι Μάγισσες, Spartacus, αλλά και οι θρυλικές ισπανόφωνες τηλενουβέλες Μονσεράτ, The First Lady (Primera dama), Ο Θρίαμβος της Αγάπης, Βερόνικα και η αμερικανική σαπουνόπερα Τόλμη και Γοητεία.

Εκτός από αυθεντικά μποξ-σετ, τιμές ρεκόρ αναμένονται να πιάσουν και αντίγραφα DVD, τα οποία είχε εξασφαλίσει το Μακεδονία TV από τον αδερφικό σταθμό ΑΝΤ1, καθώς πρόκειται για τα μόνα αντίγραφα στον κόσμο. Συγκεκριμένα, οι Μεν και οι Δεν, σειρά 12 DVD, αναμένονται να πιάσουν τις 300 χιλιάδες δολάρια.

Σύμφωνα με δεδομένα του Bloomberg, το Μακεδονία TV έχει προχωρήσει σε δημοπρασίες συνολικής αξίας $177 εκατομμυρίων από το 2020, συμπεριλαμβανομένων ενός νυχιού του Σάκη Τανιμανίδη αλλά και μιας υπογεγραμμένης αφίσας της Φαίης Σκορδά.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.