Τζιτζίκια
Mostly sunny
29°C
 

Στην Τήνο θα πραγματοποιείται το υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης μέχρι τον Σεπτέμβρη, έπειτα από απόφαση του πρωθυπουργού

Αυστηρό μήνυμα για σκληρή δουλειά απηύθυνε για ακόμη μια φορά στους υπουργούς και τους βουλευτές της κυβέρνησης ο πρωθυπουργός.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενημέρωσε τους υπουργούς πως παρά το γεγονός πως θα βρίσκεται μεταξύ Τήνου και Κρήτης για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, το υπουργικό συμβούλιο θα πραγματοποιείται κανονικά στο κυκλαδίτικο νησί, ώστε να μη μείνει πίσω το έργο της κυβέρνησης.

«Δεν θα επιτρέψουμε καμία χαλάρωση. Έχω ήδη βρει ένα μεγάλο Airbnb ώστε να χωράνε άνετα όλα τα μέλη του συμβουλίου. Θα κάνουμε τη δουλειά μας κανονικά σε παραλίες, beach bar και ταβέρνες. Πρέπει να δώσουμε το καλό παράδειγμα», σχολίασε ο αρχηγός του κόμματος.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό για μία δήλωση, αλλά είχε μόλις μπει στη θάλασσα για το καθημερινό του κολύμπι, το οποίο σύμφωνα με τους συνεργάτες του τον βοηθάει να αδειάσει το κεφάλι του και να λάβει τις σωστές αποφάσεις.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.