Τζιτζίκια
Mostly sunny
30°C
 

Μποϊκοτάζ στις ταινίες του Μπόλιγουντ αποφάσισαν να ξεκινήσουν οι αντιεμβολιαστές

Οξύνεται τις τελευταίες ημέρες η κόντρα των αντιεμβολιαστών με τα μέτρα της κυβέρνησης, με το κίνημα να εκφράζει την αντίθεσή του με τη δημιουργία σχετικών κοινοτήτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, εκτός από την ενημέρωση για τα μαγαζιά που δέχονται κανονικά ανεμβολίαστους πολίτες, οι αντιεμβολιαστές αποφάσισαν να προχωρήσουν και σε σειρά κινητοποιήσεων, με το τελευταίο να αφορά το μποϊκοτάζ των ταινιών που προέρχονται από το Μπόλιγουντ.

«Λέμε όχι στο μπόλι, το μπόλιασμα και σε οτιδήποτε προϋποθέτει το μπόλι για να σε δεχτεί, καθώς κάτι τέτοιο είναι φασιστικό και άκρως αντιδημοκρατικό. Για το λόγο αυτό λοιπόν, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την ομάδα "όχι σε ταινίες του Μπόλιγουντ", ενημερώνοντας τα μέλη της για τις ταινίες που έχουν δημιουργηθεί εκεί. Φτάνει στην καταπίεση», σχολίασε μιλώντας στο «Κουλούρι» ιδρυτικό στέλεχος της κοινότητας.

Τέλος, δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες πως τα μέλη των αντιεμβολιαστών έκαναν ντου στο μαγαζί Μπολιβάρ, οδηγώντας το στο κλείσιμο, καθώς και μποϊκοτάζ στη λέξη «μπόλικος». Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.