Σαρακοστή κοντή γιορτή
Mainly clear
20°C
 

Αρνείται να ξαναμείνει στο ίδιο κελί με τον Λαγό ο Ν. Μιχαλολιάκος, καλύτερα με Παππά κι ας φωνάζει «Ράους!» μες στο βράδυ

Ένα πράγμα ξεκαθάρισε στους συγκατηγορούμενούς του στη δίκη της Χρυσής Αυγής ο αρχηγός του κόμματος Ν. Μιχαλολιάκος, εν όψει της ανακοίνωσης της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, αύριο Τετάρτη 7/10: σε καμία περίπτωση δεν προτίθεται να μοιραστεί πάλι το ίδιο κελί με τον Γιάννη Λαγό.

«Κανονίστε τα, δεν ξέρω τι θα κάνετε, 65 άτομα είμαστε, θα βρείτε μια λύση, εγώ πάντως με τον Λαγό δεν ξανακοιμάμαι. Όλη τη νύχτα ροχαλίζει, στριφογυρνάει, ξεροβήχει και πέρδεται. Καλύτερα με τον Παππά που κοιμάται με το σορτσάκι και φωνάζει "Ράους!" μες στη μέση της νύχτας» τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του νεοναζιστικού μορφώματος, σε SMS που απέστειλε στους υπολοίπους αργά χθες το βράδυ.

Το SMS ήρθε να ανατρέψει τον σχεδιασμό στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης, που είχαν ήδη ορίσει τους συγκατοίκους στα κελιά και είχαν βάλει μαζί τους Λαγό και Μιχαλολιάκο, ενδεχομένως με την ελπίδα ότι η συγκατοίκηση θα οδηγούσε στην επανασύσφιξη των σχέσεων τους (σ.σ. ο Γ. Λαγός είχε αποχωρήσει από το κόμμα τον Ιούλιο του 2019 και είχε συγκρουστεί τότε με τον Αρχηγό). Πλέον, αναγκαστικά ο Λαγός θα μοιραστεί το ίδιο κελί με τον Γερμενή, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν ακούει καλά λόγω της προϋπηρεσίας του ως μέλος black metal συγκροτήματος.

Εκτός των άλλων, οι μετακινήσεις των στελεχών είχαν ως αποτέλεσμα να τοποθετηθούν στο ίδιο κελί οι Ηλ. Κασιδιάρης και Κ. Μπαρμπαρούσης, ζευγάρι που παρουσιάζει ενδιαφέρον μιας και ο πρώτος σιχαίνεται τις τρίχες ενώ ο δεύτερος μαδάει ακατάσχετα.

Σημειώνεται ότι οι Ν. Μιχαλολιάκος και Γ. Λαγός είχαν συγκατοικήσει για ένα διάστημα στο ίδιο κελί κατά την πρώτη περίοδο προφυλάκισης της Χρυσής Αυγής το 2013, με τον αρχηγό της οργάνωσης να απειλεί με απεργία πείνας απαιτώντας τη μετακίνησή του. «Όσο κι αν λατρεύω τα γιουβαρλάκια που στέλνει η Ζαρούλια, θα τα στερηθώ αν είναι να μην μένω με τον Λαγό», έλεγε τότε.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.