Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Τον εαυτό του από ρεπορτάζ του Φεβρουαρίου συνάντησε μέσα σε 3D render ο Νίκος Ευαγγελάτος

Σε εύθραυστη κατάσταση βρίσκεται ο συμπαντικός χωροχρόνος μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης πως ο Νίκος Ευαγγελάτος στην τελευταία του εκπομπή συνάντησε μέσα σε 3D render τον εαυτό του από ρεπορτάζ του περασμένου Φεβρουαρίου.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στη διεθνή επιστημονική κοινότητα, με τους επιστήμονες να εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια. Είναι το πρώτο καταγεγραμμένο ταξίδι στον χρόνο;

Τυχόν επιπτώσεις στη σχέση αιτίου και αιτιατού μπορούν να διαταράξουν ανεπανόρθωτα το χωροχρονικό συνεχές, προειδοποιούν, με αποτέλεσμα να παγιδευτούν οι ζωές όλων μας σε έναν ατέρμονο κύκλο.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά γιατί δεν γνωρίζουμε τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο Νίκων Ευαγγελάτων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ν. Ευαγγελάτος βρέθηκε μέσω 3D render πάνω στο σκάφος από το οποίο εκτοξεύθηκαν τα πυροτεχνήματα που προκάλεσαν την πρόσφατη πυρκαγιά στο νησί. Κάποια στιγμή το σκάφος έδεσε στο λιμάνι και ο παρουσιαστής αποβιβάστηκε.

Τότε αντίκρισε τον εαυτό του να στέκεται δίπλα στα ολογράμματα ενός άνδρα και μίας γυναίκας. Η γυναίκα είχε υποστεί βία από τον σύντροφο της και ήταν εμφανώς κακοποιημένη ενώ εκείνος είχε γκρι χρώμα και θαμπά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, με τον παρελθοντικό Νίκο Ευαγγελάτο να παραμένει σοβαρός και πάντα καλοντυμένος.

Κάπου εκεί το 3D render διακόπηκε ξαφνικά, αφού όμως μεσολάβησαν μερικά δευτερόλεπτα που για ανεξήγητο λόγο δεν καταγράφηκαν στους υπολογιστές του καναλιού.

Ο ίδιος ο Ν. Ευαγγελάτος δεν θυμάται τι ειπώθηκε εκείνα τα δευτερόλεπτα μεταξύ του ίδιου και του εαυτού του από 4 μήνες πριν, ενώ από την πλευρά τους ούτε τα ολογράμματα της γυναίκας και του άνδρα είχαν κάτι να δηλώσουν.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.