Νυχτώνει σε λίγο
Overcast
18°C
 

Την αθανασία ανακάλυψε η Αγγελική Νικολούλη

Σε μια συγκλονιστική ανακάλυψη έφθασε η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, ερευνήτρια και συγγραφέας, Αγγελική Νικολούλη, η οποία ανακάλυψε τυχαία το ελιξήριο της ζωής και της νεότητας που οδηγεί στην αθανασία εκείνον ή εκείνη που το κατέχει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η 63χρονη δημοσιογράφος είχε μεταβεί για λίγες μέρες στην περιοχή των Γρεβενών στα πλαίσια της έρευνας σε μια υπόθεση εξαφάνισης.

Επρόκειτο για την υπόθεση της 14χρονης αθανασίας (σ.σ. γράφει το όνομά της με μικρό το πρώτο γράμμα καθώς είναι αντίθετη στις διακρίσεις μεταξύ των γραμμάτων), η οποία αγνοείται από τις αρχές Οκτωβρίου όταν εξαφανίστηκε ενώ έκανε ιππασία σε αγροτική περιοχή κοντά στο χωριό Σμίξη.

Η έρευνα οδήγησε την κα Νικολούλη στη σοφίτα εγκαταλελειμμένου σπιτιού όπου έμενε παλιά ο δασοφύλακας της περιοχής. Εκεί, ένας παλιός τυμβωρύχος της έδειξε το πολύτιμο φιαλίδιο με το ελιξήριο που οι αλχημιστές του Μεσαίωνα αποκαλούσαν ως πανάκεια ή φιλοσοφική λίθο, το οποίο οδηγεί στην πνευματική εξύπωση και στην αιώνια ζωή.

Πλέον όλα δείχνουν πως το «Φως στο Τούνελ» δεν θα σταματήσει σύντομα και η Αγγελική Νικολούλη θα βρίσκεται στις επάλξεις για πολλά χρόνια ακόμα.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.