Αφρικανικά πόνι
Clear sky
29°C
 

Ζευγάρι χιπ 35άρηδων με νέο παιδί πίσω από την ονομασία των καιρικών φαινομένων στην Ελλάδα

Τις πληγές της μετράει η χώρα μετά το πέρασμα του έντονου καιρικού φαινομένου με την ονομασία «Γηρυόνης», με πληθώρα συμπολιτών μας να αναρωτιέται από πού προκύπτουν τα πρωτότυπα αυτά ονόματα των κακοκαιριών που πλήττουν την Ελλάδα.

Το «Κουλούρι» έσκαψε βαθιά και ανακάλυψε πως πίσω από αυτές τις εξεζητημένες επιλογές, όπως Βικτώρια και Γηρυόνης, κρύβεται το νέο δίδυμο που κατέχει τη θέση ονοματοδοσίας καιρικών και φυσικών φαινομένων στην Εθνική Μετωρολογική Υπηρεσία.

Πρόκειται για ένα νιόπαντρο ζευγάρι μετωρολόγων στην ηλικία των 35, με ένα νέο παιδί, στο οποίο έδωσαν το όνομα Προμηθέας. Όπως έμαθαν από άλλους νέους γονείς, ονόματα όπως Αλκμήνη, Ίθαν, Μελένια, Υάκινθος, Μελίντα, Ολίβια, Σιντ και Ράσελ είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία κι έτσι η νέα αυτή τάση μεταφράζεται και στην δουλειά τους.

Ήδη, έχουν αποφασίσει πως οι επόμενες δύο κακοκαιρίες θα ονομαστούν Δαλιδά και Έρωτας, ενώ σε ερώτησή μας για το αν όταν φτάσουμε στο Κ θα μπορούσαν να ονομάσουν το φαινόμενο «Κουλούρι», αρκέστηκαν να χαμογελάσουν ευγενικά.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.